четвртак, 11. јун 2015.

Avon naturals losion za telo

Ćao,
danas sam tu sa pričom o proizvodu koji nam dolazi iz Avona, godinama je već u njihovoj ponudi ali sam ga ja tek sada probala. Reč je o mleku za telo sa mešavinom mirisa crvenog voća, ružičastog božura i belog ćilibara.



Dolazi u plastičnom pakovanju i ima 200ml.

Tekstura mu je malo tečnija od one koju mleka za telo obično imaju, ali se zbog toga jako lako razmazuje i potrebna je vrlo mala količina.  Miris je jako prijatan i zadržava se na koži par sati. Nakon nanošenja koža je osetno mekša. Proizvodjač kaže da je koža hidrirana i do 30h sa čim se ne bih složila.



Kao što sam već rekla, možete ga pronaći u Avonu, cenu ne znam jer sam ga dobila na poklon, ali ako me sećanje služi mislim da ne prelazi 300 dinara i stalno je na nekim akcijama (bar je tako bilo dok sam redovno prelistavala kataloge). Dostupno je nekoliko različitih mirisa.

U svakom slučaju nećete se pokajati ako probate.

Ukoliko je neka od vas probala ovaj proizvod neka se ne ustručava da podeli svoje utiske sa mnom u komentarima.

Dodjite da se družimo na Facebook-u, bila bih vam zahvalna ako biste lajkovali moju stranicu i na taj način pružili podršku mom radu.

Hvala na čitanju!
Do idućeg javljanja! :)

6 коментара:

  1. Probala sam losion iz ove linije sa mirisom orhideje i borovnice i sa kajsijom i shea puterom. Sjajni su, miris je predivan i zadrzava se na kozi, nega je takodje odlicna. Ja ih rado koristim leti zbog toga sto se brzo upiju, a prijatni su za kozu. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam isto probala par losiona iz Naturals kolekcije, i obozavam ih kada su vrucine, jer su lagani i divno mirisu. Inace, bas taj koji si recenzirala mi je omiljeni (iako se relativno skoro pojavio), jer mu se miris najduze zadrzava na kozi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su utisci pozitivni. Da, bas su za leto jer se lako razmazuju i uopste ne smetaju koži. :)

      Избриши
  3. Postovana, taj nisam probala, ali vec cu ga u narednom periodu naruciti. Volim naturals losione. meni omiljeni ruz i cokolada i cvet jabuke. Veliki pozdrav.
    Ana

    ОдговориИзбриши