четвртак, 18. јун 2015.

Balea krema za stopala

Ćao, danas vam pišem o Balea kremi za stopala sa čajnim drvetom, sa ekstraktom lista crvene vinove loze i vitaminima.


Dolazi u plastčnoj tubi od 100 ml, pakovanje je solidno odradjeno, jedini nedostatak, kao i kod svih proizvoda koji dolaze u tubi, je to što je jako teško istisnuti proizvod kada dodje do kraja. Tekstura mu je kremasta, lako se razmazuje i veoma brzo upija. Koža je hidrirana i taj osećaj traje i preko dvanaest sati. Ja svoja stopala obično mažem uveče i osećaj hidriranosti imam i ujutru. Miris je malo jači, ali prijatan, ne znam sa čime bih ga mogla uporediti, možda sa mirisom bršljana.




Proizvodjač preporučuje upotrebu dva puta dnevno, ali ja mislim da za tim nema potrebe. Ako ga koristite svakodnevno trajaće vam par nedelja. 
O još jednoj Balea kremi za stopala pisala sam u ovom svom postu. Ona mi se ni malo nije dopala (pročitajte zašto), dok sam ovom sa čajnim drvetom i više nego zadovoljna.




Evo reči koje nam dolaze od samog proizvodjača:

"Osvežava i neguje opterećenu kožu. Poboljšava cirkulaciju. Čajno drvo ima antiseptička svojstva, a takodje sprečava pojavu gljivica. Ekstrakt lista crvene vinove loze smanjuje otok stopala i nogu. Upotreba: 2x dnevno umasirati na stopala i noge. Bez dodatka boje."

Kao i ostale Balea proizvode i ovaj možete kupiti u DMu, cena mu je oko 300 dinara.
Volela bih da mi u komentarima kažete koju vi kremu za stopla koristite. Da li ste probale ovu?




Hvala na čitanju, 
do narednog javljanja! :*
Ne zaboravite da lajkujete moju Facebook stranicu (ovde). 

*neke od slika su preuzete sa interneta.




2 коментара:

  1. Ja sam se skoro razmišljala između ove i one sa grejpom, pa sam na kraj uzela sa grejpom (verovatno samo zbog vesele boje :P ).

    ОдговориИзбриши