уторак, 16. јун 2015.

Dnevna make-up rutina

Ćao drage moje,
danas sam tu sa jednim malo drugačijim vidom javljanja. Kao što naslov kaže, rešila sam sa vama da podelim informaciju koje proizvode najčešće koristim pri svom dnevnom šminkanju.



S obzirom da je u pitanju poduža priča, predlažem sa se odmah bacimo na suštinu.

Najpre na čisto lice kao bazu nanosim Balea fluid ( o kome više možete pročitati ovde). On daje vlažnost i svežinu mojoj koži i priprema je za ostale proizvode koji dolaze.
Nakon njega sledi tečni puder, trenutno koristim ovaj Max Factor Skin Luminizer foundation, u nijansi 75 Golden. Ima srednju pokrivenost i više je namenjen normalnoj ka suvoj koži, na masnijim delovima lica ne izgleda baš sjajno.
Puder nanosim ovom Aura četkicom, ali u poslednje vreme i prstima jer sam primetila da se na taj način, bar što se ovog pudera tiče, postiže bolji efekat.
Na deo ispod očiju u obliku čuvenog trougla nanosim Aura Perfect cover korektor u stiku u nijansi 550 Beige kako bih malo posvetlila taj deo..
Sve fiksiram Max factor Cream Puff puderom u kamenu.




Što se bronzera tiče i tu je izbor pao na Max factor Bronzing powder u nijansi 02 Bronze. Obožavam ga i ne mogu da zamislim svoje šminkanje bez njega. Lako se blenda i nadogradjuje, imate moju preporuku za ovaj proizvod.
Rumenilo Essence Blush up! u nijansi 10 Heat wave. Rumenilo sa čuvemim ombre efektom, zavisno od raspoloženje i prilike možete koristiti roze deo, narandžasti deo ili njihovu kombinaciju.
Hajlajter iz Aure u nijansi 219 Golden spice (o kome priču možete pročitati ovde) iznad jagodica i malo ispod obrva i duž nosa.




Pri dnevnom šminkanju senku ili ne stavljam ili stavljam ovu Essence u nijansi 35 Party all night. Braonkasta senka sa šimerom u sebi sa kojom možete postići neutralni efekat ili čak dramatični ako stavite malo više i dodate ajlajner. Moj all time favorit.
Maskara Maybelline Colossal koja je bila tema mog prvog posta koji možete pogledati ovde.




Što se usana tiče, za dnevnu varijantu izbor obično padne na Miss sporty olovku u nijansi 040 Plum tart koju nanesem preko celih usana, preko sledi Rimmel Kate Moss karmin u nijansi 14, nude, tamnija boja kože, preko toga Essence sjaj za usne.




Možda nekada neki proizvod izuzmem, nekada dodam neki drugi, ali manje više svi moji dnevni lukovi se baziraju na ovim stvarčicama.
Nadam se da vam se post dopao.
P.S.-Izvinjavam se na ambalažama koje nisu baš reprezentativne, ali ove proizvode koristim svakodnevno, držim ih u neseseru koji često nosim sa sobom.

Da li vi koristite neki od ovih proizvoda u svojoj make up rutini?
Komentari su, kao i uvek,  dobrodošli.

Dodjite da se družimo na Facebook-u

Do naredne priče! :*

4 коментара: