понедељак, 13. јул 2015.

Bačeni a nepotrošeni proizvodi



S obzirom na veliku gužvu koja se u poslednje vreme stvorila u prostoru gde držim svoju kozmetiku rešila sam da je malo razčistim i oprostim se sa nekim proizvodima koje ne koristim. Neke od njih sam kupila, neke sam dobila ali zajedničko im je to da već mesecima, a neki i godinama stoje nekorišćeni. Razlozi za to zavise od proizvoda do proizvoda, pa da krenemo polako.

BU, She, C-Thru i Fa dezadoransi-nikada nisam bila  neki ljubitelj ovih stvaričica, ni jedan nisam kupila sve sam ih dobila za rodjendane i ostale prilike. Godinama stoje samo načeti ali skroz puni tako da je došlo vreme da se oprostimo. Od svih najlepši miris imaju C-thru i FA, dok mi mirisi preostala dva nikako ne prijaju.



BU i She parfemi-iz istih linija kao i prethodno navedeni dezadoransi, kao što sam već rekla njihovi mirisi mi nikako ne prijaju i to je razlog zašto se opraštamo.




Eveline krema za depilaciju-pokušala sam da je koristim i radi posao ali nemam strpljenja da držim desetak minuta koliko je potrebno da deluje. Takodje, ne usporava rast dlaka tako da učinak je isti kao kod brijača pa nema potrebe da komplikujem.

She krema za ruke-razlog zbog koga ova stvarčica završava u smeću je takodje miris koji je previše jak. Jaki mirisi mi generalno smetaju, posebno na rukama.




Tahiti touch labelo-uopšte ne znam odakle mi ova stvarčica, samo znam da je skoz istopljena i neupotrebljiva. 

Oriflame ajlajner u stiku-na slici ne možete da vidiite ali polomio se  pri prvom korišćenju tako da je neupotrebljiv.

Twenty one lak za nokte-ne znam zašto mi je uopšte trebala ova boja, ni jednom ga nisam nalakirala.

Essence gel lajner- Osušio se posle samo nekoliko nedelja od kako je kupljen. Pre toga, mogu reći, bio je korektan proizvod. Moj je u tamno braon nijansi, kupila bih ponovo ovaj proizvod ali nažalost već godinama nije dostupan.

Avon senka u prahu-u pitanju je crna šimerasta senka sa sundjerastim aplikatorom koja je jako nezahvalna  za rad, leti na sve strane.

Essence senka za oči-inače obožavam njihove senke ali kod ove je problem boja koja je maslinasto zelena. Kupila sam je jer mi je u parfimeriji učinilo da je tamno siva. Na očima izgleda kao da imam modricu i što se mene tiče apsolutno je neupotrebljiva.




To je sve što se ovog posta tiče, nadam se da vam se dopao.

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda?




2 коментара:

  1. Ja imam ovaj TwentyOne lak i u toj zelenoj i u plavoj boji, ja bih baš mažem često :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se zelena boja, poput ove, svidja na nekim drugim noktima ali uz mene mi nekako ne ide, sa plavim nijansama je vec druga prica. :)

      Избриши