четвртак, 13. август 2015.

Weekly blog challanges-Week 1-Rock concert

Prošle nedelje na Facebook-u je ofomljena grupa Week blog challenges čija je svrha da približi blogere širom sveta kroz različite izazove na koje ćemo pokušati da odgovorimo. Temu ćemo birati na osnovu predloga članova grupe. Moći ćemo da odgovorimo autfitom, makeup-om, pisanom rečju... Posebno me raduje činjenica da je sve to pokrenula devojka iz moje zemlje, Srbije. Njeno ime je Jelena Milošević sa bloga Our little scrapbook. Tema izazova za ovu prvu nedelju je Rok koncert. Ja sam na svoj način odgovorila na njega, nadam se da će vam se dopasti.

A few days ago on Facebook was created group Week blog challanges. The purpose of the group is to bring together bloggers around the world through a variety of challenges to which we will try to  respond. We will choose the topic on the proposal of group members. We will be able to answer with outfit, makeup look... I am expecially glad for the fact that all of this is idea of girl from my country, Serbia. Her name is Jelena Milosevic from blog Our little scrapbook. Topic for this first week is Rock concert. I tried to answer and I hope so that you will enjoy.
This is my first post on English, if I made some mistake do not mind.

Predlog autfita za rok koncert.
Outfit for rock concert.
Rock T shirt  with red detail     

Boyfriend jeans                        

                     Red Converse

                   Black braceletsJelena i Katya su takodje odgovorile na izazov i njihove postove mozete progledati ovde i ovde.
Jelena and Katya answerd the challange and you can find their posts here and here.

9 коментара:

 1. Dopada mi se predlog. Ovo je definitivno nesto sto bih i ja obukla za rock koncert.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Drago mi je da ti se dopada Jelena. Fali jos jedan detalj da bi autfit bio potpun a to je jedna moja rucno radjena torbica sa gitarom, ali nisam uspela da je pronadjem i slikam. :)

   Избриши
 2. Traperice su odlicne, takve si zelim vec dugo ali nikako da nađem neke koje mi stoje onako kako zelim hah :)

  ОдговориИзбриши
 3. Zanimljiv izazov. :) Ja bih za sebe izabrala malo drugačiju kombinaciju, mada je i ova odgovarajuća. Starke obožavam. :)

  ОдговориИзбриши
 4. Odlican predlog!
  Ako zelis pogledaj moj blog i postani clan <3

  ОдговориИзбриши