петак, 16. октобар 2015.

Dahlia krema za ruke

Danas vam dolazim sa jednom kratkom pričom, o čemu se radi poznato vam je već iz naslova, u pitanju je Dahlia krema za ruke. 

Do pre nešto više od godinu dana, kreme za ruke gotovo da nisam ni koristila, jednostavno ne volim taj lepljiv osećaj koje većina krema ostavlja. Ovu kremicu sam dobila na poklon od svog dečka i jako sam mu zahvalna što mi je proširio vidike u tom pogledu :D




Krema dolazi u pakovanju od 120 ml, postoje i manja pakovanja, moja je sa bademovim uljem, a probala sam i sa aloe verom i utisci su identični.

Proizvodjač kaže da bademovo ulje omekšava kožu, smanjuje iritaciju, sadrži vitamine A, B1, B2 i B6. Kolagen koji je sastavni deo dubljih slojeva kože, daje vlažnost i elastičnost koži. Pantenol i vitamin E dubinski hidriraju, regenerišu i sprečavaju starenje kože. Krema se brzo upija na koži čineći je izuzetno mekom i nežnom. 

Primetila sam da bademovo ulje jako prija kako mojoj koži tako i kosi, pantenol i vitamin E su takodje, sastojci kojima se moja koža uvek obraduje.

Krema se upija bukvalno u trenu, što je iz moje perspektive veliki plus, ruke su meke i nežne dok ih ne operete. Ostavlja blag i prijatan miris.




Koristim je svakodnevno, kada je ne nanesem osećam kao da mi nešto fali. Ovo je krema koju sigurno još dugo neću menjati jer kada otkrijem da mi nešto tako savršeno odgovara nemam potrebu da tražim dalje.

Tačnu cenu ne znam, ali mislim da je negde izmedju 250 i 300 dinara.

Ovo je bio prvi Dahlia proizvod koji sam probala, kako me je oduševio rešila sam da probam i njihov tečni sapun za ruke. I on me je oborio sa nogu, miris je fantastičan, čini vaše ruke mekim i nežnim.

Dahlia tečni sapun i Dahlia krema za ruke čine savršen par.

Da li ste probale? Koja krema za ruke je vaš izbor?

11 коментара:

  1. L'Occitane sa ši buterom i Biotenova sa avokadom :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predobra kremica :) Obavezno se nalazi u mojoj torbici,u manjem pakovanju tj.ovoj tubici :) Dugo nisam imala tako dobru kremu za ruke... Meni su dosta suve ruke,posebno zimi,tako da je ovo neizostavan kozmeticki proizvod za mene :*

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam je i predivno mi mirise! :) Ali definitivno najbolja krema za ruke (po mom misljenju) kada imam problem sa ispucalim rukama mi je ona glicerinska u beloj kutijici, mislim da se cak tako i zove. ISprobaj je obavezno, moze da se kupi i u tubici :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam je probala, mada odlicno izgleda. Koristim najcesce Avon kremice za ruke koje su mi super, prelepo mirisu, a nega je sasvim okej. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Davno sam probala njihove kreme za ruke i ne sećam se kakvi su utisci bili, sada slabo kupujem Avon. :)

      Избриши
  5. Nemam omiljenu kremu za ruke i nikad ne kupujem istu :) Ova mi se čini ok i definitvno ću je pogledati :)

    ОдговориИзбриши