петак, 23. октобар 2015.

Eveline losion za skidanje šminke

Eveline dvofazni losion za skidanje šminke iz kolekcije 360 stepeni namenjen je pre svega, skidanju šminke sa očiju i usana, ali ja ga koristim za celo lice.
Na prvi pogled se uočava zanimljiva dvobojna tekstura, gornji deo, koga ima manje, je plav, a ispod njega se nalazi providna tečnost. Plavi deo je dosta masan, ali kada se proizvod izmućka bude baš onako kako treba.



Ambalaža je plastična i ima 150ml. Poseban plus je to što je bez parabena. Obogaćen je ekstraktom suncokreta i eyebrigh-a (biljka koja je ranije korišćena kao lek za rešavanje očnih problema). Proizvodjač kaže da smiruje iritacije, savršeno hidrira i neguje trepavice.

Iznenadjena sam kako brzo i bez muke skida šminku, ne ostavlja tragove čak i kada je najjača šminka u pitanju. Ranije, u svom postu o Max factor dugotrajnom ružu za usne (ovde), pričala sam vam da ga slabo koristim jer se jako teško skida, to je trajalo do momenta dok nisam probala da ga skinem sa ovim proizvodom. Sličan problem sam imala i sa ambalažom svog MAC pudera koja se brzo zaprlja a nije bilo načina da se očisti. Kao što vidite ovaj Evelin losion za skidanje šminke je kod mene našao višestruku namenu.



Sa tri tupfera,na koje nanosim jako malo ove magične tečnosti, skinem šminku sa celog lica. Nije potrebno ispirati ga vodom, ali bez obzira na to ne opterećuje kožu lica. Mislim da će i onima koji imaju osetljive oči ovaj losion odgovarati, jer ni malo ne peče čak i kada se pretera sa količinom.

Jedina stvar koja je mala zamerka sa moje strane je ta da bi mogao da bude za nijansu malo manje masniji.

Mućkanje pre svake upotrebe je obavezno, u protivnom ćete se skroz izmastiti.

Ovaj proizvod je jako pristupačan a u isto vreme jako kvalitetan, još jedan pokazatelj da cena često nije merilo kvaliteta. Obavezno ga probajte!
Možete ga pronaći na sajtu ekozmetika.rs po ceni izmedju 400 i 450 dinara.



Pridružite se stranici Eveline cosmetics Srbija i budite u toku sa svim akcijama.

5 коментара:

  1. E bas me zanimalo kakav je ovaj losion, videla sam ga u radnji kucne hemije. Bila sam skepticna jer mi je Eveline micelarna ( plava ) bila mnogo losa, tj apsolutno neefikasna. Hvala na informacijama Keti :) Kristina

    ОдговориИзбриши