субота, 24. октобар 2015.

Lista želja jesen 2015.

Kod brojnih blogokoleginica sam ovih dana naletela na wish liste i rešila sam da napravim svoju. Pre svega zbog toga kako bih na jednom mestu imala zabeleženo sve što mi treba i učinila svoje kupovine ekonomičnijim a možda deluje i Zakon privlačenja :D
Trudiću se da budem realna i ne previše zahtevna, videćemo da li će mi uspeti. ;)

City color je brend koji je pre par meseci stigao u Srbiju, uvoznik je Ultra sun. Moram da priznam da sam veoma prijatno iznenadjena ponudom. Par stvarčica se izdvojilo i našlo na mojoj listi želja.

City color paleta za konturisanje

Veliki sam fan konturisanja i na prvi pogled sam se zaljubila u ovu paletu, ovo je nešto za čime sam već duže vreme tragala a da je u pristojnom cenovnom rangu. Od devojaka sa Youtube sam čula samo pohvale na račun ove palete, takodje iz njihove priče sam zaključila da bi mi više odgovarala ova u broju dva.


Paleta sadrži tri boje, za konturisanje, bronzer i hajlajter. Ako se ne varam postoje dve varijante ove palete. Možete je pogledati ovde.


City color puder u kamenu

Sledeći proizvod, takodje od City color cosmetics je puder u kamenu, koji možete pogledati ovde, čije mi se pakovanje jako dopada. Zalihe pudera koji trenutno koristim su na izmaku i vreme je da nabavim novi.




City color matte lipstick

Još samo par karmina... (ovde)





Eveline CC krema

Sledeća stvarčica koja se nalazi na mojoj listi želja je Eveline CC krema, toliko toga pozitivnog sam čula o njoj a nikako da dodje na red za isprobavanje. Do sada nisam probala ni jednu CC kremu jer nisam videla njihovu svrhu, ili koristim puder ili ništa. Ovo je prva koja mi je privukla pažnju i koju sam poželela da probam.





Dermix anti age hydrator

Dermix me iznova oduševljava kvalitetom svojih proizvoda, Anti age hydrator je stvarčica koja mi je od kako sam je videla na Dermix sajtu (ovde) jako primamljiva.




Aura illuminate me

Još jedan proizvod koji sam poželela da imam čim sam ga prvi put videla, obožavam ovakve stvarčice a po komentarima devojaka koje su probale vidim da su ova dva Aurina fantastična!





Aura tečni ruž za usne

Još jedan proizvod od Aure kojim sam oduševljena je tečni mat ruž, neke nijanse već imam i redovno koristim a sledeće na listi su 604 i 608. Ako niste probale ove predivne mazalice obavezno to menjajte! Ako imam tačnu informaciju ovo je Aurin najprodavaniji proizvod.





Essence paleta senki

Moram da priznam da su mi sve jako primamljive i da mi sve trebaju :D ali prva na listi za kupovinu je All about roses.




L'Oreal gel eyeliner

Preko leta izbegavam težu šminku pa samin tim i eyeliner, zima je pravo vreme da se to nadoknadi. Svi koje sam imala su se sasušili i vreme je da nabavim novi, izbor je pao na ovaj.





Ebelin beauty blender

Već dugo želim Ebelin beauty blender ali kad god sam u DM deo gde bi trebalo da stoje je uvek prazan tako da već dugo ne mogu da dodjem do svog primerka. :(




Farmona sweet secret

Čitajući listu želja drage Blogo Marije (ovde) potekla mi je vodica na usta kada sam videla sledeće stvarčice i odmah sam poželala da ih probam. U pitanju su Farmona mleka za telo, zar nisu preslatka?






Nuxe krema za ruke sa medom

Zima se približava i pravo je vreme nabaviti neku dobru kremu za ruke, pre par meseci sam probala tester ove divne Nuxe kremice na bazi meda i zaista je fantastična! Predivno miriše i hidrira kožu, sastojci su prirodni što je još jedan dodatni plus. Pored meda sadrži i ulja argana, badema, nevena, avokada, suncokreta, argana i shea maslac. Ovde sam vam pričala o njihovom suvom čarobnom ulju koje je bilo favorit leta,a da li će ova krema biti favorit zime, javiću vam.


Tangle teezer

Ne bi moglo da prodje bez bar jednog proizvoda za kosu, probala sam čuvenu Wet brush (ovde), sada bih želela da probam i Tangle teezer i da ih uporedim. I jednu i drugu možete nabaviti ovde
Ova sa ovčicama mi je neodoljiva. ;)



To je sve, za sada, što se mojih želja tiče, postoje još neki proizvodi koje bih želela ali ostaviću nešto i za neki naredni put. Nadam se da ću ovih dana početi sa precrtavanjem stavki i da će do Nove godine sve biti precrtane. Držite mi palčeve! :)


Kako vam se dopadaju ovi proizvodi? Da li ste ih probale?

12 коментара:

  1. All about roses je sjajna paleta, skoro sam je kupila i samo nju koristim :)

    ОдговориИзбриши
  2. Umesto ebelin jajeta uzmi aurin novi bolji je ...lista je vrlo sarenolika i zanimljiva

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, sinoć sam krenula da pravim i ja takvu listu ali je podugacka tako da danas nastavljam, 80% stvari sa tvoje liste zelim i ja :D ova savrsena City Color paleta za kontur, farmona kupkice i mazalice, aura iluminator i tečne ruževe <3 predivno :)) nadam se da će ti se ispuniti bar pola liste :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Nataša i ja se nadam da će se ispuniti, što želim i tebi. <3
      Jedva čekam da čituckam tvoju listu. :*

      Избриши
  4. Divan post :) I ja želim paletu,iluminator i nešto od Farmone :)

    ОдговориИзбриши
  5. All about Roses imam i odlicna je :)
    Takodje prizeljkujem iluminator.

    ОдговориИзбриши
  6. Lepe želje i željice, ja tradicionalno pišem pismo deda mrazu pa mi je to ujedno i neka wl nemam običaj ove sezonske al volim da gledam tuđe pa onda vidim šta mi se to sve još dopada i samo dodajem na svoju listiu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da će se i ostvariti, bar neke... a ako ne i ja ću se obratiti Deda Mrazu ;)

      Избриши