петак, 9. октобар 2015.

MAC Matchmaster foundation

Vec duže vreme pričam samo o preparativi a dekorativu sam skroz zanemarila, iako je šminka moja prva ljubav i razlog pokretanja bloga. Što se preparativne kozmetike tiče, ranije je nisam koristila u velikoj meri a u poslednje vreme dosta proizvoda tog tipa je došlo u moje ruke, pa su mi bili zanimljivi za testiranje i prenošenje utisaka.

Danas sam rešila da se vratim u velikom stilu i ispričam vam priču o meni posebno dragom proizvodu a to je MAC Matchmaster tečni puder.





Kao sto znate, dugo smo čekali da MAC dodje u Srbiju, isto toliko dugo sam imala želju da probam nešto njihovo. Ovaj puder se nalazi u mojoj kolekciji već godinu i po dana, kupila sam ga prilikom svog boravka u Nici. Imala sam nameru da kupim Studio fix fluid ali pri konsultaciji sa divnim devojkama koje tamo rade sam promenila mišljenje. Rekle su mi da je Studio fix fluid previše jak a moja koža je mlada i bez nekih većih problema i misle da bih samo bez razloga opterećivala kožu njime. Na kraju sa ove vremenske distance mislim da su devojke bile upravu i drago mi je što sam ih poslušala.
.



Što se tehničkih detalja tiče-puder dolazi u staklenoj bočici koja je zapakovana u kartonsku kutijicu (nazalost nije vise reprezentativna pa vam je neću pokazati). Ima pumpicu koja lepo dozira proizvod. Sadrzi 35 ml. Moja nijansa je 2.0 i savršeno mi pristaje. Veliki plus je i SPF 15.

Prekrivenost ovog pudera je zadovoljavajuća, pokrije sve što treba, a ipak se nekako stopi sa kožom i ne primećuje se. Može se koristiti kako za večernju tako i za dnevnu šminku. Ono što mi je jako bitno jeste činjenica da daje prirodan izgled, a ne izgled maske, na licu je prijatan. Preporučila bih nanošenje prajmera ili hidratantne kreme pre nanošenja pudera. Samo da napomenem da imam normalnu kožu sa umereno masnom T zonom.




Postojan je i bez korišćenja fiksatora. Slobodno ga možete koristiti za svečane prilike bez bojazni da neće ostati na mestu.

Što se cene tiče, kada sam ga ja kupovala bio je 32 eura, ne znam da li se menjala.

Da li je vredan izdvajanja tog novca?

Ako nemate nekih većih problema na licu mislim da vam ovaj puder neće biti neophodan, postoji mnogo jeftinijih pudera sa kojima možete postići sličan efekat. Ako ipak želite da ga kupite nećete pogrešiti, stvar je u željama i mogućnostima.







Da li ste probale ovaj proizvod? Koji puder je vaš izbor?



8 коментара:

  1. Trenutno koristim Cover Me od Aure i odlican je, ima mat zavrsnicu i izvrsno prekrivanje. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Imam catrice mousse i haušku koji je lagan tako da sad samo njih koristm

    ОдговориИзбриши
  3. JA trenutno koristim Maybelline i zadovoljna sam, mada mi je zelja da uzmem MAC studio fix :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je bila zelja da uzmem Mac studio fix ali sam se predomislila i uzela ovaj sto i tebi preporucujem ako nemas neke vece probleme sa licem. :)

      Избриши
  4. Vec par meseci koristim Dior Forever, nisam probala ovaj zvuci super i odlicna recenzija

    Adela Acanski

    ОдговориИзбриши