понедељак, 9. новембар 2015.

DressLink wish list

Pre nekoliko dana administratori još jednog kineskog sajta su me kontaktirali i izrazili želju za saradnjom, kao što vidite prihvatila sam. U pitanju je sajt Dresslink.com.
U današnjem postu ću sa vama podeliti šta sam to izabrala, a kada porudžbina stigne dobićete detaljne utiske.Prva stvar je ova četkica koju sam videla kod Ane 2 cats, prokomentarisala je da je jako zadovoljna njome i da je redovno koristi, to je meni bilo dovoljno da je poželim. Detalje o njoj možete pogledati ovde.


Naredna stavka na listi su ove naočare za sunce. Bile su jako povoljne.Dvoumila sam se izmedju lepard i ljubičastih ali sam se ipak odlučila za prve jer mislim da će mi bolje pristajati zbog boje kose. Možete ih pogledati na ovom linku.

Set od četiri četkice za šminkanje je trenutno na popustu od od 35% i to je nešto što nisam htela da propustim. Pogledajte ga ovde.


Ovaj set četkica sam naručila i prošli put, ovaj put set namenjen jednoj od vas. Možete ga pogledati ovde


Nije moglo da prodje bez bar jednog komada nakita. Ovde.


Ova torbica za putovanje mi se dopala za na prvi pogled, pri tome koštala je samo 1,69$. Dostupna je u različitim bojama, možete je mogledati ovde.

4 коментара: