уторак, 8. децембар 2015.

Favoriti novembar 2015

Oni koji me redovno prate su sigurno primetili da do sada nisam pravila postove čija su tema mesečni favoriti, razlog je bio taj što tokom meseca ne probam toliko novih proizvoda da bih imala dovoljno materijala, a ne ide baš da se jedni te isti proizvodi vrte u krug. U poslednje vreme sam probala svašta nešto novo, mnogo više proizvoda dolazi u moje ruke nego ranije pa sam rešila da svoju praksu promenim i počnem da pišem favorit postove.

Ako vas zanima koje proizvode sam tokom novembra sa zadovoljstvom trošila, nastavite da čitate ovaj post. 





All nut tonik za lice

U početku mi se činilo da se ovaj proizvod i ja nikako nećemo slagati jer je prva stvar koju sam osetila bio jak miris koji mi liči na nešto izmedju mirisa crnog čaja i onog sirupa koji smo svi pili prilikom prehlade kada smo bili mali. Već drugog dana sam se navikla i više mi ne smeta. Ovaj tonik savršeno očisti lice, iskreno do sada se nisam srela sa tonikom koji to tako dobro radi, a pri tom reč je o prirodnom proizvodu što kod mene uvek znači veliki plus. Detaljnije o njemu ću vam pričati u nekom od narednih javljanja.



Umbrella srebrna rukavica

Za mene ovo nije samo favorit meseca već mnogo više od toga, brzo i lako uklanja šminku čak i onu najtežu. Detaljnu recenziju možete pogledati ovde.



CN direct četkice

Sledeći favoriti su dve četkice za šminkanje sa CN direkt sajta, (šta sam još poručila od njih možete pogledati ovde). U pitanju su četkica koju sam prvenstveno koristila za tečni puder, i u tu svehu je odlična, ali sam joj kasnije našla novu namenu-za rumenilo i u tu svrhu je fantastična. Pre svega bih je preporučila početnicima u šminkanju jer nije previše velika da bi se moglo lako pogrešiti, a i onima sa više iskustva će se sigurno dopasti.



Naredna četkica je pored setovanja korektora ispod očiju kod mene našla još jednu namenu a to je nanošenje hajlajtera, koristim je svakodnevno od kako je došla u moje ruke.



Wet brush

O njoj sam vam detaljno pričala u ovom postu. Reči su suvišne što se nje tiče, svrstala sam je u favorite novembra ali je svakodnevno koristim još od letos od kako sam je dobila. Moja kosa više ni dan ne može da zamisli bez ove magične četke.



Sabi hand made balzam za usne

Još jedan potpuno prirodan proizvod, sobzirom na to da je malo masniji odlično mi prija u ovom periodu godine. Pakovanje i sama tekstura mu nisu jača strana ali je zato nega jako dobra, a to je ipak ono što je najvažnije.



Shenemil ulje za zanoktice

Shenemil ulje za zanoktice je pobralo sve moje simpatije i ne prodje dan da ga ne koristim, nekada ga mažem i po dva puta dnevno. Ima jako lep miris, brzo se upija i lepo omekšava i neguje zanoktice. O njemu i još nekim proizvodima ovog brenda detaljnije u jednom od narednih javljanja.



Cn direct ogrlica

Za kraj jedan malo drugačiji favorit, nosila sam je u raznim prilikama u proteklom periodu.



To je sve za ovaj post što se novembarskih favorita tiče, nadam se da vam se dopao i da ćete nešto od navedenog probati, sigurno je to da nećete pogrešiti.





Da li ste probale nešto od ovih proizvoda? Šta ste vi najradije koristile u toku prošlog meseca?

4 коментара:

  1. Imam četkice sa cn directa i super su mi,samo pohavle osim jedne njoj su mi počele dlake otpadati neznam kako :(

    ОдговориИзбриши
  2. Wet cetku zelim da isprobam jer vidim da je svi hvale, zaista bi mi trebala jedna dobra :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno je odlična, od kako sam je nabavila sve druge sam prestala da koristim. Nećeš se pokajati ako je nabaviš. :)

      Избриши