четвртак, 31. децембар 2015.

GlamBox decembar 2015.

Decembarska kutija iznenadjenja poznatija kao GlamBox stigla je na moju adresu obavijena sjajno sivom mašnicom, baš u novogodišnjem stilu, ako vas zanima šta sam ovoga puta pronašla unutra nastavite da citate tekst.



Eucerin je posebno bio darežljiv, u kutiji su se nalazili: Eucerin dermato clean 3 u 1 micelarni fluid, tupferi i tester CC anti age kreme od 7ml. Isprobavanju micelarnog fluida se posebno radujem jer sam čula dosta pohvala na njegov račun. Proizvodjač kaže da je reč o blagom, ali efikasnom rastvoru za čišćenje lica, uklanjanje šminke kako sa lica tako i sa dela oko očiju, pogodan je i za osetljivu kožu. Cena za 200ml je 850 dinara, moje pakovanje ima 125ml.



Golden Rose sjaj za usne u broju 121, njegova cena je 313 dinara. Bez parabena je, dostupan u 24 nijanse, šljokičast, sedefast i kremast. Boja je braonkasta sa primesama ljubičaste.



Tester Herbateria body butera, o njemu sam vam već pisala (klik) i imam samo reči hvale.




Ulric de Varebs parfem Cotton musk edp kog opisuju rečima: "razigran, sexy i moderan. Čist i senzualan beli mošus, obavijen nežnim tonovima belog jorgovana uz note ćilibara i vanile, parfem koji odiše ženstvenošću." Prijatan, puderast miris, dopao mi se već pre prvom prskanju. Cena za 30 ml je 889 dinara.




Tester Perwoll tečnog detardženta i 10% popusta u modnom studiju Aleksandra i Yovana Zistakis.




Za sam kraj sam ostavila i najsladji deo sadržaja decembarskog GlamBox-a a to je novogodišnji medanjak Styled by Rea.

Jako sam zadovoljna svim stvarčicama koje sam pronašla u svojoj kutiji, mislim da su definitivno isplatile cenu od 1300 dinara, GlamBox me nije izneverio ni ovog puta, posetite njihovu FB stranicu (ovde) ili sajt glambox.rs i naručite svoj primerak.

Šta se nalazi u tvom GlamBoxu?

4 коментара:

  1. Odlican post!Svidjaju mi se Eucerin proizvodi!
    joxykutak12.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Volela bih da isprobam Eucerin tufere, moji omiljeni su Niveini, nekako su mi najprijatniji, a zanima me kakvi su ovi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su ok, ali moram da naglasnim da nisam nešto izbirljiva po tom pitanju, manje više svi su su mi isti. :)

      Избриши