четвртак, 25. фебруар 2016.

Bioten Genovate eye serum

Tek prošle godine kako sam zakoračila u dvadesetčetvrtu počela sam da uvidjam značaj okoloočnih krema i bacila se u isprobavanje različitih. Jedna od njih je i Bioten genovate. Na kutiji sam videla zalepljen logo Beauty bloggers favorites 2014. i bez imalo daljeg razmišljanja, znala sam da želim da je isprobam.





Dolazi u plastičnoj ambalaži sa vakum pumpicom koja lepo dozira proizvod, baš je po mom ukusu, volim takva pakovanja jer omogućavaju maksimalno iskorišćenje proizvoda. Ima 15ml.





Iz iste Genovate linije pored okoloočnog seruma dostupna je i dnevna krema. Linija je namenjena borbi protiv prevremenog starenja kože i gubitka mladalačkog izgleda, bori se protiv agresivnih faktora kao što su UV zračenje, zagadjenje i stres.




Pvenstveno je namenjena osobama izmedju 35 i 45 godina, ali iz svog iskustva mogu da potvrdim da i nama mladjima savršeno odgovara. Bazira se na RESISTEM-u, sastojku koji se bori protiv starenja kože tako što eliminiše toksine, podstiče prirodne mehanizme protiv starenja, regeneracijom tkiva.
Proizvodjač kaže da konture očiju momentalno postaju hidiriane, gipke i meke, nakon nedelju dana koža oko očiju gubi znakove umora i izgleda svežije, nakon četiri nedelje bore su umanjene.






Tekstura je lagana, izmedju kreme i gela,  potrebna je vrlo mala količina, lako se razmazuje i brzo upija, hidrira kožu i čini je mekom. Miris je blag i prijatan, ali se ne oseća na koži tako da neće smetati ni onima koji su osetljivi na mirise na licu.  Što se njenog uticaja na bore tiče, o tome ne mogu da pričam jer ih još uvek nemam, kreme koristim preventivno kako bi moja koža bila stalno hidirana, mislim da je to najbolji put u prevenciji protiv bora.
Bez parabena, parafina i veštačkih boja je.




Cena je jako pristupačna izmedju 350 i 450 dinara, koliko se sećam.

Da li koristite okoloočne kreme? Da li ste probale ovaj Bioten serum?


6 коментара:

  1. Svidja mi se post. :) Čini mi se kao dobar proizvod, samo sam jako, jako mlada za njega. Recenziju si jako dobro napisala a slike su super. Molim te postavi garget ''join in this site'' kako bih te zapratila. :D

    Novi post: sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Sandra, trenutno imam neki problem sa tim gagetom, ali možeš me zapratiti putem Bloglovina ili FB. :)

      Избриши
  2. Nisam videla da imaju ovo u ponudi.. Nije mi potreban ali svakako cu ga preporuciti mami :)

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam celu Genovate liniju, potrošila sam već dve ture, naročito mi odgovara noćna krema :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala samo ovaj serum, ali posto mi se bas dopao a cene su pristupacne, planiram da probam jos nesto. :)

      Избриши