субота, 27. август 2016.

Dresslink.com sadržaj paketa

Ćao devojke!
 Pre nekih petnaestak dana mogle ste da čitate moju Dresslink.com listu želja, tada sam vam obećala kompletne utiske kada paket stigne, i evo me. :)

Paket su mi poslali 17. i posle devet dana je stigao na moju adresu, sadržaj nije podlezao carinskoj kontroli tako da nisam platila ni carinu ni PDV. Pre ovoga sam još dva puta saradjivala sa knineskim sajtovima i ni tada nisam ništa platila. 

 Sve je bilo lepo upakovano u odvojene zaštitne kese i stiglo je neoštećeno. Prelazimo na ono što vas, verujem, najviše zanima, sadržaj paketa. 




Žuta torbica

Definitivno moj favorit, uživo je još lepša nego na fotografijama na sajtu tako da sam se baš oduševila. Jako je kvalitetna i čvrsta, bez ijedne ogrebotine ili končića koji viri, jako sam prijatno iznenadjena, podseća na jednu torbicu koju sam kupila u Carpisa i koju sam desetak puta više platila. Cena joj je više nego povoljna tako da planiram da kupim u još nekoj boji. Detalje o njoj možete pogledati na ovom linku



Ima metalnu kopču u zlatnoj boji koja je kao detalj, a zapravo se zatvra uz pomoć magnetne kopče. 



Pozadi se nalazi mali džep koji je idealna npr. za kartu za vožnju, nešto novca ili bilo šta drugo što bi valjalo da je pri ruci.



Unutra ima došiven džep sa rajfešlusom, npr. za mobilni telefon. Iako možda ne deluje tako ima prilično prostora u njoj.


Top majica

 dostupna je i u crnoj i u beloj boji, ja sam se kao što vidite odlučila za tamniju. Nije zift crna već je nešto izmedju crne i sive, jako je lepa. Ima dublje izreze ispod pazuha što je čini jako modernom. Materijal od koga je napravljena je pristojan, malo mekši pamuk. Reč je o nešto širem modelu što mi se takodje dopada. Jedini nedostatak je to što će morati da sačeka tek sledeće leto jer mislim da će ovog leta teško biti vremena za kratke majice. Detalje o ceni i ostalom pogledajte ovde.




Džemper/duks

Baš sam bila u razmišljanju da li da ga naručim ili ne jer sam se plašila da neću pogoditi veličinu. Naručila sam jedan broj veći od onoga koji inače nosim i skroz mi je taman. Reč je o širem modelu duksa, ali ja takve i volim da nosim. Ne dopada mi se baš materijal, nekako mi je previše "plastičan" ali poslužiće bar za po kući, mislim da će biti topao.



 Ima jako zanimljivu šaru. Više na ovom linku.






Četkica za konturisanje

 koju merkam već od svoje prve saradnje sa Kinezima, mislila sam da je dosta veća i šira, ali ne, jako je uska (vidite na slici ispod u poredjenju sa mojim noktom). Mislim da će biti jako dobra (javljam vam naknadno) nisam još uvek stigla da je isprobam, ali svakako obečava. Rekla bih da je više pogodna za kremaste proizovde za konturisanje. Oprala sam je i odpalo je svega par dlačica. Detaljnije ovde.






To je sve što se tiče sadržaja mog paketa sa Dresslink sajta.
Ukoliko se odlučite za kupovinu, možete da iskoristite kodove za popust do 28. februara 2017.

lendy15 - 1$ na porudžbinu od 15$
lendy19 - 2$ na porudžbinu od 19$
lendy29 - 3$ na porudžbinu od 29$


 Kako vam se dopada moja porudžbina? Jeste li kupovali nekad od njih?

Pozdravljam vas do narednog posta,
Katarina

12 коментара:

  1. Odlican izbor stvari. Torbicu sam i sama gledala :) prelepa je.

    Ja sam danas objavila cetkice sa njihovog sajta, pa ukoliki te zanima mozes pogledati na mom blogu

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Torbica mi je prelepa! Vidi se da je baš kvalitetna, a uopšte nije skupa. Duks je takođe prelep, ja jako volim sivu boju, samo šteta što materijal nije baš najbolji :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazemo se, definitivno je odlicna. ☺ I ja bas volim sivu boju, zato mi se dux i dopao. ☺

      Избриши
  3. Stvari su predivne. Mene je uvek privlačila odeća, ali i ova torba je stvarno slatka i baš mi se dopada. Kada sam videla ovu top majcuu stvarno sam ostala bez teksta jer je predivna. Stvari su lepe ovako, a tek kada ih obuces ili stavis na sebi još lepše izgledaju, sigurno! ❤

    http://broken55.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se svidjaju, videcu da napravim neki outfit post sa njima pa da vidite kako izgleda kada se obuce. ☺❤

      Избриши