петак, 5. август 2016.

Favoriti jul 2016. + NAGRADJIVANJE!

I jul je po navici bukvalno proleteo tako da je došlo vreme za sumiranje utisaka i izdvajanje proizvoda koje sam najčešće koristila. Nema ih mnogo jer leti koristim samo ono najosnovnije, slabo se šminkam, eventualno za neku posebnu priliku ili snimanje.  U ovo doba godine smatram da je manje zapravo više i da kožu ne treba previše opterećivati, tako da će biti više nekih random stvarčica. Pa, da krenemo polako...









Revlon Natural Honey losion za telo

sadrži arganovo ulje koje obožavam i koje jako prija mojoj koži, duboko je hidrira, čini mekom i odlično miriše. Ovaj proizvod je svakako zaslužio posebnu recenziju, tako da očekujte je uskoro.





Sun Dance losion za sunčanje

Neodoljivi miris kokosa i savršena tekstura koja omogućava lako i brzo nanošenje učinili su ovaj proizvod mojim favoritom. Nije se dogodilo da mi koža bude crvena ili da izgorim prilikom sunčanja, čak ni na smom početku leta, što je odličan pokazatelj da vrši posao. Mazala sam ga i na lice i nisam imala nikakvu negativnu reakciji. Vodootporan je. Tacne cene se ne sećam, ali je vrlo pristupačna.





Celuleks anti celulit gel

Jako mi prija jer ima efekat hladjenja, ne opterećuje kožu i ne sprečava je da diše, što mi je leti izuzetno važno. Što se tiče celulita, definitivno nešto radi ali da bi se postigao neki veći rezultat potrebni su i vežbe, ishrana, čajevi, zdrave navike.





Essence ruž

u nijansi 01 Coral calling neuralan, suptilan. Ako se nanese u jednom, blagom sloju može delovati poput labela u boji, ali se intenzitet može lako pojačati i prilagoditi prilici. Nedostatak je trajnost.





Rimmel Kate ruž

u broju 35, neutralna roze nijansa koja se kao i prethodna, varijacijama u intenzitetu, može prilagoditi prilici. Nije težak, ne oseća se na usnama. Mana je takodje trajnost.





Lakovi za nokte

Od lakova za nokte tu su dva od Golden rose, brojevi 62-plava i 33 bež, mogli ste da ih vidite u mom videu o Top lakovima za nokte za ovo leto




Knjiga Pali andjeo od Nore Roberts

Lako štivo, idealno za bazen, plažu ili kuliranje na terasi. Leti volim ovakve knjige koje se čitaju "sa pola mozga". :)





Naočare

sa sajta dresslink.com, nekako sam ostala bez svih svojih naočara pa sam počela ove da nosim i posle nekog vremena prestala sam da ih skidam. :) Dosta su izdržljive i kvalitetno uradjenje, ja ih vučem svuda sa sobom, nosim u torbi bez futrole i nisu se ni malo pohabale. 





Choker ogrlica

sa priveskom sovice, sama sam je napravila pa mi je zato dodatno draga. 






Serija Poslednji brod

Dečko i ja smo je prve dve i polovinu treće sezone odgledali za manje od 10 dana, sada čekamo nove epizode koje izlaze jednom sedmično. Ukratko, u svetu izbija pandemija crvenog gripa, ljudi masovno umiru, populacija se naglo smanjuje, doktorka Skot na brodu američke mornarice pokušava da nadje lek, susreću se sa brojnim neprijateljima i pretnjama. Bacite pogled.







Stevia line sladoled

morala sam da ga stavim u favorite jer ga svi u kući obožavamo. :) Preukusan a pritom zdrav sladoled, ne sadrži šećer pa je pogodan i za dijabetičare i osobe koje ga izbegavaju iz bilo kog razloga. Mi smo u klasičnu vanilu dodavali voće, čokoladu i puuuno lešnika, ostaviću vam fotku. :)








To je sve što se tiče mojih julskih favorita.

Da li ste probali nešto od navedenog? Koje proizvode ste vi najradije koristili u toku prethodnog meseca?

NAGRADJIVANJE:




Ukoliko želite da osvojite pismo tašnicu sa slike, učestvujte u nagradnoj igri, pravila slede ispod.

1. Lajkuj Beauty by Keti FB stranicu (klik)
2. Zaprati me na Youtube-u (ovde)
3. Podeli javno ovu fotku i ispod taguj (ispod moje fotke) minimum 2 prijatelja.

Igradmo se do 14.08. u 23:59h pobednicu objavljujem sutradan, a bira random.org

Srećno! :)

Do narednog posta, šaljem vam poljupce. Dodjite da se družimo na Facebook-u, Instagramu i Youtube-u

Katarina <3

2 коментара: