уторак, 3. јануар 2017.

GOLDEN ROSE Essential maskara i olovka za obrve

Kako je ovo moj prvi susret sa Golden rose maskarama, nisam znala šta da očekujem. Od ranije znam da su mišljenja medju devojkama podeljena, a kako su me ostali proizvodi ovog brenda sa kojima sam se u tom periodu upoznala prosto oduševili, jedva sam čekala da vidim da li će i maskara pobrati moje simpatije.




Golden rose Essential High Definition Lift Up and Great Volume Maskara dolazi u klasičnoj, crnoj ambalaži, na kojoj je sivim slovima ispisan naziv brenda i proizvoda. Četkicu čine veoma kratke plastične "dlačice" sa kakvim sam se po prvi put susrela. Jako je precizna i jednostavna za korišćenje, zbog kratkih dlačica može svuda da zadje i nanese maskaru i na najkraće trepavice bez ostavljanja proizvoda na kapku ili ispod očiju. Lepo izduži trepavice, razčešlja ih i da volumen, ne ostavljajući grudvice. Daje izrazito crnu boju, što mi se jako svidja jer vidno istakne oči. Sa jednim slojem je odlična za dnevne prilike dok se dramatičniji efekat može postići nanošenjem dodatnih slojeva. Trajnost joj je jako dobra, stoji na mestu dok ne skinem šminku. Lako se uklanja bilo kojim uljanim sredstvom, dok je micelarnom vodom to malo teže. 

Kao nedostatak bih mogla da navedem to što četkica kupi previše proizvoda koji se taloži na vrhu pa moram da odstranim višak kako se ne bih izbrljala. 




Sve u svemu, jako sam zadovoljna ovom Golden rose Essential maskarom, još ako u obzir uzmem cenu koja je više nego pristojna (oko 300 dinara) ne mogu a da vam je sa sigurnošću ne preporučim. 


Golden rose Longstay Precise Browliner, moje najveće otkriće iz 2016.! Proizvod u koji sam se zaljubila na prvo korišćenje. Sa jedne strane se nalazi olovka koja se izvlači i uvlači uz pomoć mehanizma, a sa druge strane četkica koja izgleda kao vrh maskare.






Olovka je jako tanka što je čini savršeno preciznom, omogućava vrlo lako nanošenje i garantujem da se sa njom ne može pogrešiti, ovo je moja prva olovka za obrve što znači da sam početnik a ni jednom nisam bila nezadovoljna izgledom. Sa njom se može postići kako prirodniji, tako i dramatičniji izgled u zavisnosti od toga šta vam je potrebno. Kao što i naziv kaže reč je o dugotrajnoj, vodootpornoj olovci koja stoji na mestu tokom celoga dana. 





Nedostatak je to što se vrlo brzo troši.

Dostupna je u pet nijansi, cena joj je izmedju 500 i 600 dinara.

Da li ste probale neki od ova dva proizvoda? Kakva su vaša iskustva?



6 коментара:

  1. Ova olovka za obrve je i moj favorit, nisam bolji proizvod probala. I jeste jedina mana to što se brzo troši. -.-
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  2. Mislim da je svima ova olovka za obrve favorit, fenomenalna je. :) Meni je ova maskara odlična, baš dobro izvuče moje kratke trepavice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja imam problem kratkih i ravnih trepavica, ova maskara ih super izvuče i nekako ih produži i podigne, baš sam zadovoljna. :)

      Избриши
  3. Maskare su im fenomenalne generalno sve, barem meni :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam za sada probala samo ovu i dopada mi se, sigurno ću obratiti pažnju i na ostale. :)

      Избриши