петак, 3. март 2017.

GOLDEN ROSE Velvet Matte Mini Lipstick

U današnjem postu vam prenosim utiske o Golden rose mini mat karminima koji dolaze u dva seta, u svakom od njih se nalazi po šest karmina od po 0,5 grama (standardni sadrže 4,2 gr), što je dovoljno za nekoliko nanošenja. Čula sam da se nekima ne dopada to što su karmini mali, ali meni je to odlična stvar jer se brzo zasitim boja i svaki od svojih karmina namažem svega par puta i onda ga odložim po strani. Na ovaj način probam nekoliko nijansi o istom trošku i ako mi se naka baš dopada mogu kupiti full size. Kombinacije su pravljene od najpopularnijih Velvet Matte nijansi. Mix 1 sadrži više nude nijansi, a Mix 2 više crvenkastih, tamnijih i smelijih. Ja posedujem Mix 1 i u nastavku posta ćete moći da vidite svočeve nijansi iz njegove sadržine.




Miris je klasični miris Golden rose karmina-blaga vanila, tekstura je vrlo kremasta, nanose se lako i jako su precizni iako su mali pa na prvi pogled ne izgleda tako. Pigmentacija je odlična, Golden rose nas je zaista razmazio! Nisu teški na usnama i ne isušuju što je čest slučaj sa mat ruževima, trajnost je iznenadjujuća, stoje sigurno po četiri ili pet sati, a skidaju se ujednačeno. Moram da naglasim da ne koristim olovke pre nanošenja, tako da bi sa njima trajnost možda mogla još da se produži.




Kao što sam rekla, Mix 1 koji ja posedujem, sadrži pet nude nijansi (01, 02, 10, 12, 14), kakve ja volim i jednu crvenu  (19) da razbije monotoniju. Odlična kombinacija za svakodnevno šminkanje i za osobe koje vole nenapadan makeup, a crvena u boji vina može da posluži za neki izlazak, mada je ja bez problema furam i na dnevnoj bazi. :) Ovo je jedna od lepših crvenih nijansi od svih koje sam probala tako da nameravam da kupim full size.




Cena oko 450 dinara.



Moram da pomenem još dva proizvoda, a to su Golden rose miracle pencil višenamenska olovka i Golden rose lip barrier olovka.

Kao što samo ime kaže, Lip barrier transparentna olovka je namenjena sprečavanju razlivanja karmina izvan ivica usana. U beloj je boji, ali kada se nanese na usne ne ostavlja trag. Struktura joj je kremasta, lako se nanosi i ne grebe, nije masna. Ima 1,6 grama. Veoma je univerzalna i može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom bojom ruža. Ako volite sjajne ruževe koji često beže sa usana ova olovka će vam biti odličan pomočnik.




Golden rose miracle pencil višenamenska olovka u bež boji može se koristiti na usnama, kao highlighter ispod obrve ili u vodenoj liniji oka za šta meni uglavnom služi. Kao i prethodna ima 1,6 gr, vrlo je kremasta i ne isušuje usne, odlična je kao podloga za izrazito svetle nijanse ruževa. U vodenoj liniji oka traje čitav dan, lepo otvori pogled ali je u isto vreme veoma suptilna.




Cena oko 200 dinara.

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda? Volite li Golden rose mat karmine?




6 коментара:

  1. Jaoo tu miracle olovku moram da kupim, bas lepo deluje :) Mini karmine nisam probala, premaleni su mi i bas me ne privlace, a imam Essence transparentnu olovku koja mi je odlicna ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj obavezno i javi utiske. :)
      Nisam probala transparentnu olovku od Essence ali generalno volim sve njihove olovke i ne sumnjam da je i ona odlicna. :)

      Избриши
  2. Baš su ti fine fotografije :D
    Ja imam 02 u normalnoj veličini i zaista je volim. Još mi se dopadaju 14 i 16 :) Ove nijanse koje si ti odabrala su sve fine :D ovaj miracle pencil mi je super, može se na razne načine iskoristiti :D

    ОдговориИзбриши