четвртак, 30. март 2017.

NOVO IZ MAX FACTOR-a

 U današnjem postu vam predstavljam četiri noviteta iz Max Factora, reč je o Smooth miracle prajmeru, 2000 calorie curl addict maskari, Matte bullet ružu i  Colour Elixir universal olovci. 

Oni koji me prate nešto duže znaju da je Max Factor moj omiljeni drogerijski brend i da je najveći deo mojih make up komada upravo njihov, tako da me je izuzetno obradobala činjenica da imam priliku da medju prvima probam i predstavim svojim čitaocima nove proizvode.






Max Factor Smooth Miracle Primer 


obećava ravnomerno nanošenje tečnog pudera i pružanje zdravog i mladalačkog izgleda koži. "Formula sadrži silikonske elastomere mekog fokusa i čestice s efektom mekog fokusa koje popunjavaju grube površine i optički ublažavaju vidljivost tankih linija, bora i drugih nesavršenosti. Takođe, sadrži sastojke kao što su glicerin, niacinamid i N-acetil glikosamin koji hidriraju i hrane kožu, pružajući joj neverovatno glatku površinu. Moćni antioksidanti kao što su vitamin E, niacinamid, pantenol i zeleni čaj, deluju u sinergiji i daju svoj doprinos zdravoj koži mladalačkog izgleda." *izvor

Ono što sam ja za samo dva korišćenja zaključila je da ovaj prajmer učinu kožu glatkom, odlično se stapa sa puderom i produžava njegovu trajnost na licu. Ne daje osećaj težine i opterećenosti dodatnim slojem. 





Količina: 30ml
Cena: 1299 dinara


Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Black

Obožavala sam prvobitnu verziju 2000 Calorie maskare tako da sam se jako obradovala testiranju nove. Četkica je zaobljenja, nešto kraća i šira od standardnih, a istovremeno omogućava apliciranje bez teškoće. Lepo razdvaja trepavice i daje im gustinu i dužinu. 

 "Formula sadrži idealnu količinu voskova koji istovremeno olakšavaju uklanjanje maskare i maksimalno fiksiraju uvijeni oblik trepavica. Specijalni pigment potamnjuje trepavice tako da su one uočljivije i intenzivnije. Zakrivljena četkica počinje svoju čaroliju pri korenu trepavica, stvarajući savršeno uvijen oblik do samih vrhova. Formula povećava volumen i potamnjuje trepavice ali ih ne opterećuje, tako da uvijen oblik ostaje savršeno fiksiran."*izvor




Količina: 11 ml
Cena: 1429 dinara



Max Factor Matte Bullet 30 Desire


"Velvet Mattes Kolekcija ruževa je specijalno formulisana da pruži gust matiran efekat, ali uz kremast i hidratantni osećaj. Razlikuje se od tradicionalnih mat ruževa u tome što ne sadrži veće količine pudera i drugih čvrstim materija. Korišćena je ista formula kao za popularnu Max Factor Colour Elixir kolekciju, ali su joj dodate čestice fino mlevene prirodne mike čija nepravilna površina omogućava neophodni mat efekat." *izvor 




 Dostupan je u nekoliko nijansi, ja posedujem 30 Desire, opisala bih je kao Marilyn Monroe crvenu, jednu od onih koja svima stoji i pogodna je kako za veče tako i za dan. Boja je vrlo pigmentovana, dovoljan je samo jedan sloj za pun intenzitet. Veoma je lagan na usnama i ne isušuje ih što mi je jako važno.




Cena: 799 dinara


Max Factor Colour Elixir Lip Liner Universal 000

"Formula nove olovke sadrži voskove koji stvaraju svojevrsnu barijeru na usnama i fiksiraju boju. Pogodna za upotrebu sa svim ruževinam, bez obzira na nijansu i vrstu, nova nevidljiva olovka sprečava razlivanje boje."

Olovka je vrlo lagana, ima teksturu voska i ne ostavlja trag na usnama.




Cena: 649 dinara





Ovo je bilo predstavljanje i prvi utisak koji sam stekla za par dana, a svakako na blogu uskoro očekujte i detaljne recenzije ovih proizvoda.


Kako vam se dopadaju noviteti iz Max Factor-a? Koji biste prvo probale?

Pozdravljam vas do narednog javljanja,
Katarina

4 коментара: