уторак, 28. март 2017.

Serbian bloggers day #2

Drugo po redu Serbian bloggers day druženje održano je u subotu 25. marta na starom mestu, u restoranu Vapiano u tržnom centru Ušće. Ako prvi put čujete za Serbian bloggers day, pogledajte post koji sam posvetila prvom druženju koje je bilo krajem septembra prošle godine (ovde).

Moram da kažem da sam izuzetno ponosna na krajnji rezultat višemesečnog rada Silvije (SSFpreverMakeup1), Vere (According to Vera) i mene, zadržale smo većinu starih sponzora i privukle nove i našim dragim blogokoleginicama obezbedile bogate poklon pakete. 

Ovoga puta, pored već ustaljene ekipe blogerki Željka (In relationship with beauty), Ksenija (Karminisanje), Aleksandra (Alex Sparrow's blog), Silvija (SSForeverMakeup1), Vera (According to Vera blog) i Katarina (ja) (Beauty by Keti), pridružile su nam se i nove devojke: Jelena (J’s beauty spot), Ana (Beleške još jedne Ane), Katarina (Koma Bunny) i Tanja (Velike sitnice). Obavezno posetite njihove blogove! U prijatnom razgovoru koji je tekao kao da se znamo godinama, razmenile smo svoja iskustva u blogovanju i mišljenja na razne ženske teme. I ovoga puta vreme je brzo proletelo i sve već jedva čekamo naredno druženje, nadamo se da će se tada naša ekipa još proširiti.

Fotografijama za koje je bila zadužena Vera Dimov prenosim vam delić atmosfere.







Zahvaljujem se sponzorima koji su nas podržali.

Golden rose



Max factor




Revlon



Bioko



Farmasi



Byphase



Planeta kozmetike



DM Srbija




Kozmetika i parfemi




Multiactiv kozmetika




Zoja zec




Kao što možete videti na fotografijama, sponzori su nam obezbedili bogate pakete (o svim proizvodima čitate recenzije uskoro) a ima nešto i za vas, zato pratite Serbian bloggers day facebook stranicu.

Za kraj vam ostavljam linkove fb stranica naših učesnica: 



Hvala svima koji su pročitali do kraja ovaj poduži post. :)
Katarina

2 коментара: