понедељак, 17. јул 2017.

BENTON gel za lice od aloje i propolisa

Konačno sam dobila priliku da probam čuvenu korejsku kozmetiku o kojoj već neko vreme slušam hvalospeve. Ne možemo da se ne zapitamo da li je izgled kože žena koje nam dolaze iz tog dela sveta isključivo rezultat genetike ili su preparati koje koriste ipak toliko moćni. Danas vam predstavljam brend Benton koji nudi paletu proizvoda napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka, bez parabena, alkohola, mineralnih ulja i veštačkih konzervanasa.





 Ukoliko me duže pratite, znate da volim prirodnu kozmetiku i duboko verujem u nju, takav pristup sam imala i pri korišćenju Benton gela od aloje, proizvoda koji sam izabrala da testiram. Zašto baš gel od aloje? Zato što je aloja vera kraljica lekovitih biljaka koja sadrži preko 240 hranljivih i lekovitih sastojaka, mnogi naučnici je smatraju eliksirom dugovečnosti. Ovaj gel pored aloje vere sadrži i propolis koji ima antibakterijsko, antialergijsko, antivirusno, antigljivično i antiseptično dejstvo.




Tubica sadrži 100 ml proizvoda, možda na prvi pogled deluje malo ali uopšte nije sobzirom da je u pitanju gelasta tekstura koja se vrlo lako razmazuje pa je potrebna veoma mala količina. Miris je vrlo blag, gotovo da se i ne oseća. Namenjen je svim tipovima kože i svim starosnim dobima.Pri nanošenju prvo imam osećaj hladjenja a nakon nekoliko minuta blagog zagrevanja. Potpuno se upije u kožu za nekih pet minuta. 




Posednje dve nedelje kako testiram ovaj gel nisam koristila kremu za lice a isto tako nisam primetila da mi nedostaje. Koža je lepa i glatka na dodir, lepo je hidrirana i manje se masti na kritičnim delovima. Imam osećaj da dubinski hidrira kožu, ne zapušava pore i nije težak. Veoma mi prija to što radi i sigurno ću nastaviti da ga koristim.




 Moram da dodam i to da se lepo ponaša i kao podloga za šminku.





Sve u svemu, utisci o prvom kozmetičkom proizvodu iz Koreje su veoma pozitivni, čekirala sam još neke koje bih volela da probam i nadam se da ću i o njima uskoro podeliti utiske sa vama.

Ponudu brenda Benton
možete pogledati ovde. 




Da li ste probale korejsku kozmetiku? Šta mislite o njoj?

Do narednog posta čujemo se u komentarima.
Katarina

6 коментара:

  1. Iskreno nisam jos probala, ali cekam paket i ne mogu da docekam da stigne :D Ovaj proizvod izgleda kao nesto sto bih i ja koristila. SUper post !

    ОдговориИзбриши
  2. Čula sam dosta dobrih stvari o korejskoj kozmetici i jedva čekam da kupim neki da isprobam! Hvala na podeljenom iskustvu! Posetite i moj blog http://shoppingholicarka.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Benton ima zaista dobre proizvode, zar ne?! :*

    ОдговориИзбриши