недеља, 15. фебруар 2015.

Utisci o maskarama-Rimmel, Maybelline i Max factor

Zdravo svima,

tema današnjeg posta biće moji utisci o  maskarama koje trenutno koristim. Maskare nam dolaze od tri različita proizvodjača a to su Rimmel, Maybelline i Max factor.



Krenućemo sa Rimmel Scandal eyes maskarom. Kao sto ćete videti na slici ispod ova maskara ima zakrivljenu četkicu, ne znam koja je svrha ovakvog oblika ali ne smeta kod nanošenja što mi je jako važno. Daje veoma prirodan izgled trepavicama tako da je koristim za dnevni make up luk. Ono sto mi se kod nje ne svidja je to sto nakon nekog vremena počinje da se kruni pa na licu možete videti malo tragova maskare. Moj celokupan utisak se može opisati rečju prosečno. Njena cena je oko 750 dinara.



Sledeća na redu je Maybelline Colossal Volum' Express maskara. Maskara koja, od svih koje sam do sada probala, a ima ih podosta, meni najviše odgovara. Ako stavim jedan sloj bude super za dnevnu šminku, ali ako dodam još malo može jako lepo da istakne oči. Za razliku od prethodne dok je ne skinem stoji na mestu i ne kruni se, Ima klasičnu četkicu što meni izgleda najviše odgovara, Imam skroz ravne trepavice ali sa ovom maskarom mi uvijač nije potreban. Sve pohvale. Cena joj je oko 850 dinara.


I došli smo do poslednje Max factor Clump Defy maskare. Ona ima plastičnu, malo izvijenu četkicu, uglavnom je koristim za dan jer daje prirodan izgled, malo dramatičniji izgled se može postići stavljanjem više slojeva, ali ponovo ne može da nadmaši prethodnu. Ne kruni se i stoji dok je ne skinem. S obzirom na cenu koja je oko 1600 dinara sigurno je neću ponovo kupiti.



I na kraju da sumiram svoje utiske: jedino ću ponovo kupiti Maybelline maskaru jer ima i zadovoljavajući kvalitet i pristupačnu cenu.


To bi bilo sve što se ovog posta tiče. Pozdravljam Vas do idućeg.

2 коментара:

  1. Davno sam koristila Maybelline zutu, i secam se da je bila dobra, ali vec duze vreme koristim MaxFactor 2000calorie, i sigurna sam da cu je jos dugo koristiti. Sto se tice ostalih maskara moram reci da nisam ni jednu probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam pre neke dve godine koristila Max factor 2000 calorie i bila sam zadovoljna. Mada ova zuta Maybelline mi do sada najvise odgovara. :)

      Избриши