уторак, 17. новембар 2015.

GlamBox jesen 2015.

Iščekivanje ovomesečnog GlamBoxa je trajalo nešto duže od predvidjenog, da li se isplatilo? Zaključite sami na osnovu njegovog sadržaja koji sledi.



BIOON Regenerativno ulje-sadrži ulje argana, nevena i ruže. Proizvodjač kaže da vraća koži vlažnost, poboljšava elastičnost, ublažava iritacije i osećaj zatezanja, poboljšava izgled strija i znaka preteranog starenja kože. Bez alergena i konzervansa je. Pakovanje je plastično, ima pumpicu, sadrži 30ml proizvoda, a cena je 1100 dinara.



Revlon UniqOne maska za kosu-u pitanju je tester od 10 ml. Raduje me što ću probati ovaj proizvod jer do sada nisam imala priliku, proizvodjač kaže da ovaj tretman dubinski hidrira, hrani i obnavlja kosu, štiti je od oštećenja, sprečava pucanje i cvetanje krajeva. Cena za 300ml je 1799 dinara.



Biobody glicerinska krema za ruke, došla je u pakovanju od 50ml čija je cena 150 dinara. Mackala sam je dva dana i prvi utisci su pozitivni, brzo se upija, omekšava ruke u trenu i jako lepo miriše. Sobzirom na visok sadržaj glicerina mislim da će biti odlična za hladne dane koji dolaze.



MaxFactor Glossfinity lak za nokte 15ml čija je cena 300 dinara, moja nijansa je 704 Disco Pink. Roze nije nijansa koju koristim u ovo doba godine, ali sačuvaću ga za neke toplije dane jer inače volim MaxFactor lakove.



Golden Rose Xceed Nu toaletna voda čije je pakovanje preslatko, ima 15ml za koje biste platili 300 dinara, zgodno je za nošenje u torbli. Ima 6 verzija, moja je žuta a to je replika parfema Naomi Campbell Cat Deluxe at night i mogu reći da je jako dobra replika.



To je sve što se sadržaja GlamBoxa tiče, da li vredi izdvojiti 1300 dinara? Mislim da je to individualna stvar, zavisno od toga da li su vam proizvodi koji se nalaze u kutijici potrebni ili ne. 
Što se mene tiče svi su već našli svoju namenu te ovo nije promašena investicija.



Kako vam se čini sadržaj moje kutije?  Praktikujete li poručivanje GlamBoxa?

8 коментара: