недеља, 8. новембар 2015.

Herbateria buteri (kakao i lavanda)

Herbateria je biljna apoteka koja postoji od 2013. godine, bavi se proizvodnjom biljne kozmetike i lekovitih preparata, svi oni su delo Jovane Vlaškalić, diplomiranog farmaceuta. U Herbateria asortimanu možete pronaći različite proizvode poput butera za telo, ulja, pilinga, balzama za usne...
Svi proizvodi su prirodni, a kao što znate ja prirodnim proizvodima uvek dajem prednost i veliki plus. Danas vam govorim o dva body butera.




Prvi o kome ću vam pričati je Kakao buter. Dolazi u plastičnoj kutijici i ima 50ml, u čvrstom je stanju i miriše na belu čokoladu, topi se u dodiru sa kožom, ali je za moj ukus malo teži za upotrebu. Lepo hidrira i  hrani, koža je posle njega sjajna i glatka.




Što se sastava tiče, čini ga 100% kakao buter koji sadrži veliku količinu vitamina E tako da će sigurno prijati i onima sa osetljivijom kožom. Da bi ste ga lakse naneli preporučujem da ga pre korišćenja desetak minuta stavite negde gde je malo toplije kako bi se malo otopio.

Cena je 290 dinara za 50 ml, dostupno je pakovanje i od 100 ml, njegova cena je 460 dinara.




Sledeći proizvod je Body buter od lavande čiji miris obožavam. On dolazi u tubi od 50 ml, u uljanom je stanju i ako mene pitate, jednostavniji za upotrebu od prethodnog.




U sastavu se nalаzi kombinacija najboljih biljnih sastojaka-shea buter, kakao buter, bademovo ulje, maslinovo ulje, avokado ulje, jojoba ulje i etarsko ulje lavande. Za sve ove sastojeke sam i od ranije znala da mi prijaju pa nisam sumnjala da će mi i ovaj Herbateria proizvod odgovarati.

Miris je intenzivan i što je najvažnije zadržava se na koži. Hidrira i omekšava kožu i što je meni jako važno veoma se brzo upia, lako razmazuje i potrebna vam je vrlo mala količina proizvoda. 

Pored lavande dostupni su i mirisi: čokolade, vanile i frash.

Cena je 350 dinara.




Ako bih morala da se odlučim za jedan od ova dva proizvoda to bi bio Body buter od lavande, najviše zbog toga što je jednostavniji za upotrebu.

Celokupnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu ovde, ili na njihovoj Facebook stranici ovde

Da li ste probale neke Herbateria proizvode? Utisci?

10 коментара:

  1. Nisam probala ništa njihovo ali kakao buter mi baš lepo zvuči :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam, a duže vreme me privlače njihovi proizvodi za negu tela :) Prvo su to bili oni čvrsti losioni a sad ovi u tubicama. Izgledaju baš zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam neke njihove proizvode, ali kako sam prezahtevna, nisam bila oduševljena. Tada nije bilo ovakvih pakovanja u tubi, pa verujem da je sad to sve mnogo bolje!

    ОдговориИзбриши
  4. Interesuje me ovaj Body Butter u tubi, bas mi deluje primamljivo :D

    ОдговориИзбриши