среда, 25. новембар 2015.

White smile 7 trakice za izbeljivanje zuba

Oralna higijena je deo svakodnevne rutine kojoj posvećujem posebnu pažnju jer smatram da su lepi i negovani zubi nešto što ni najbolja šminka ne može nadomesti, tako da sam se jako obradovala kada sam na testiranje dobila White smile 7 trakice za izbeljivanje zuba. Posle sedmodnevnog korišćenja, danas vam donosim priču o mom iskustvu sa njima.



Iako su moji zubi inače beli poželela sam da budu još belji. Pre nekoliko godina imala sam nameru da ih izbelim kod stomatologa ali sam po njegovom savetu odustala jer mi je rekao da tehnika koja se primenjuje u stomatološkim ordinacijama dosta oštećuje zubnu gledj. Tračice White smile 7 su namenjene korišćenju u kućnim uslovima i što je najvažnije nemaju negativne eksternalije.



U kutijici sam dobila 7 kesica, u svakoj se nalaze po dve tračice, veća za gornje zube i nešto manja koja je namenjena donjim zubima.  Ja sam ih koristila jednom dnevno, za jači efekat mogu se koristiti i dva puta dnevno (tretman takodje traje 7 dana).



Trakice su silikonske a na njima se nalazi gel, veoma su jednostavne za upotrebu, drže se izmedju 30 i 60 minuta. Ja sam ih prvi, drugi i poslednji dan držala maximalno, a ostalih dana nešto kraće od toga. Efekat sam primetila čak posle prve upotreba. Kada skinete trakice višak gela uklonite tako što ćete isprati vodom. Po skidanju trakica primetićete blage flekice na zubima, ali bez brige jer će se za nekoliko sati povući, zbog toga vam je moj savet da tretman radite uveče pre spavanja. Još jedna bitna stvar je to da ih ne koristite odmah nakon pranja zuba, sačekajte bar pola sata. 



Ja sam jako zadovoljna efektom, nadam se da ćete i vi moći da uočite razliku na fotografijama koje slede.
PRE:


 POSLE: 



Ove trakice su idealne kada vam je potrebno da osvežite svoj osmeh za samo nekoliko dana (za neke specijalne prilike poput mature, venčanja...)

GDE KUPITI: Sajt White smile 7 (ovde)
CENA: 1250 dinara

Dodatne informacije potražite: 
na njihovoj FB stranici (ovde) ili 
na njihovom sajtu (ovde)

Da li ste probale White smile 7 trakice? Kako vam se čine?
 

6 коментара: