субота, 28. мај 2016.

Sabi handmade body butter-shea butter & coconut

Ponešena vašim feedbackom koji sam dobila po objavi prošlog posta (nakon duže pauze) podstaknuta sam da budem malo redovnija u pisanju i danas se javljam sa utiscima o Sabi hand made body butter-u shea butter & coconut. 



Pre nego što predjem na priču o konkretnom proizvodu htela bih da napišem par reči o Sabi handmade. Iako sam ih već nekoliko puta pominjala nije na odmet da ponovim osnovne informacije (priča o njihovom dezadoransu u stiku je jedna od najčitanijih na mom blogu (ovde)). 
Reč je o proizvodnji 100% prirodnih proizvoda, iza cele priče stoje dve sestre i njihova želja da stvore nešto jednostavno, od nepreradjenog bilja i nerafinisanih biljnih ulja uz uverenje da priroda poseduje svako rešenje za negu naše kože. Svi proizvodi su proizvedeni u malim serijama i ne sadrže toksične materije ni konzervanse. U ponudi imaju po nešto i za žene i za muškarce, za negu tela i lica. Više detalja možete pogledati na sajtu www.sabihandmade.com 





Kao što sam na početku posta napisala, tema priče je puter za telo od ši putera i kokosa.
 Samo pakovanje, koje je u vidu metalne kutijice sa poklopcem, mi se jako dopalo, minimalističko a ipak jako efektno. Tekstura proizvoda je puterasto-penasta, dosta vazdušasta, topi se u dodiru sa kožom i pretvara u ulje, veoma se lako razmazuje i upija. Ostavlja blagi sjaj, kožu čini mekanom i nežnom, ne ostavlja masne tragove. U mirisu preovladjuje kokos (koji obožavam pa sam bila u iskušenju da ga pojedem :D), ali se na koži ne zadržava dugo.





Proizvodjač kaže da ovaj puter deluje kao antioksidant, usporava starenje kože i podmladjuje je. Takodje, koristan je kod problema sa suvom i ispucalom kožom. Može se koristiti i za negu kose, ali ga u tu svrhu nisam probala.





SASTAV: ši puter, kokosovo ulje, ulje slatkog badema i aroma.

CENA: 40 ml-    550 RSD
              125ml- 1100 RSD 

PRODAJNO MESTO: sajt www.sabihandmade.com 

Da li ste probale ovaj ili neki drugi Sabi hand made proizvod? Utisci?

Do narednog javljanja, 
Katarina  

4 коментара:

  1. Nisam probala još uvek,ali jedva cekam,super deluje!Odlican post,jako si lepo opisala proizvod 😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Jako volim Sabi proizvode, probala sam ovakav buter ali od badema bio mi je odličan :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obozavam i badem i kokos i bas sam se dvoumila izmedju ta dva, ali na kraju je izbor pao na kokos. ☺

      Избриши