субота, 10. септембар 2016.

L'oreal sublime fresh pena za čišćenje lica

Pozdrav ljudi!
 Konačno je došlo vreme da podelim sa vama utiske o jednom proizvodu koji koristim skoro dve godine, ali mi nekako stalno promakne da vam kažem nešto detaljnije o njemu. Reč je o L'oreal Sublime Fresh  peni za umivanje. 




Dolazi u plastičnoj bočici sa pupicom (koja nije baš kvalitetna sobzirom da mi se skoro svaki put zaglavi), ima 150 ml, cena je, po posednjoj informaciji koju imam, 570 dinara. Namenjena je normalnoj ka kombinovanoj koži, a moja je baš takva. Ne sadrži alkohol ni sapun i zbog toga od mene dobija veliki plus. Proizvodjač kaže da se sastoji od milion mehurića koji temeljno čiste kožu od šminke i nečistoća. 





Pre upotrebe proizvod je potrebno dobro promućkati da bi smo kada istisnemo dobili savršenu penu. Ja se najpre umijem toplom vodom a potom jednu pumpicu nanesem na celo lice, penu koristim u kombinaciji sa Ebelin sundjerčićem, na kraju se umijem toplom pa hladnom vodom da uklonim ostatak pene sa lica. Posle ove rutine imam osećaj čiste i na dodir mekane kože. Nije agresivna i ne isušuje, a toga sam se u početku plašila, koristim je jednom dnevno, uglavnom ujutru.





 Ne bih se potpuno složila sa proizvodjačem što se tiče uklanjanja šminke. Mislim da ova pena može da posluži kao dodatno sredstvo posle micelarne vode ili nekog mleka za skidanje šminke, čisto da budemo sigurni da nema ostataka. Ne mislim da je dovoljno koristiti samo nju jer nije baš efikasna u uklanjanju šminke sa područija oko očiju, posebno maskare. 

Nedostatak je taj što se jako brzo troši, imam utisak kao da isparava iz bočice. Svakako ću i dalje nastaviti da je koristim jer spada u jedan od najboljih proizvoda za čišćenje lica koje sam probala.

Da li ste probali L'oreal Sublime Fresh penu za čišćenje lica? Šta inače koristite? Da li mi nešto preporučujete?

Do narednog posta, 
Katarina :*

4 коментара: