понедељак, 31. октобар 2016.

Serbian Bloggers Day

Ćao devojke! 
Danas vam pišem o projektu na koji sam jako ponosna i koji predstavlja nešto najlepše u mojoj "blogokarijeri". Naime, sa moje dve drage koleginice Verom sa bloga According to Vera i Silvijom sa bloga SSForevermakeup1 organizovala sam okupljanje blogerki prošlog petka 28. oktobra u Vapianu u Ušću u Beogradu.




 Sve je počelo pre neke dve nedelje, devojke koje se ne poznaju krenule su u ovu avanturu, u potragu za sponzorima, zainteresovanim koleginicama, mestom okupljanja... Moram da priznam da u početku nisam znala šta će od ovoga ispasti, jer se nismo poznavale, ali se na kraju ispostavilo da smo sjajan tim jer smo se vrlo lako o svemu dogovarale, nije bilo negativne energije, sve smo dale svoj maksimum da ovo uspe i rodio se Serbian Bloggers Day

Na našem prvom druženju bilo je prisutno sedam devojaka, pored nas tri, Ksenija Karminisanje, Teodora Lolin svet, Željka In relationship with beauty i Aleksandra Alex Sparrow's blog




Provele smo divna dva sata u upoznavanju, razmeni iskustava i priči o raznoraznim ženskim temama, i sve to na način kao da se znamo ceo život. Bilo mi je jako lepo u njihovom društvu, ali je vreme proletelo.  Nadam se da se narednog puta družimo duže i u većem broju. Ako ste bjuti blogerka koja želi da bude deo sledećeg okupljanja pratite stranicu Serbian bloggers day i bićete obaveštene na vreme.




Susret su nam ulepšali sponzori Bioten, Burra, Max factor, Golden rose, Damb i Ziaja na čemu im se od srca zahvaljujem. U narednom periodu čitate recenzije proizvoda koje smo dobile. 












Da ovaj lep susret bude ovekovečen fotkama bila je zadužena Vera Dimov koja se pored blogovanja bavi i fotografijom. Posetite njenu fb stranicu.


Hvala na čitanju!
Do narednog javljanja, 
Katarina




Нема коментара:

Постави коментар