среда, 18. март 2015.

NYX Jumbo Eye Pencil


Ćao društvo,
danas je vreme da sa vama podelim svoje utiske o jednom proizvodu koji nam dolazi od NYXa. Reč je o Jumbo Eye Pencil koju imam u nijansi 604 Milk.



Kao što i njen naziv kaže, reč je o većoj olovci, jako je kvalitetno uradjena i ima 5g. Ima plastični poklopac koji ne spada, što mi se posebno dopada, jer često imam taj problem sa nekim drugim olovkama i rezultat je uprljan neseser.
Sastav je dat na ambalaži čemu dajem plus, iako nisam neko ko se preterano razume u to, ali ukoliko neku od vas zanima može pročitati sastav na slici ispod.


Na vrhu olovka ima plastični prsten koji doprinosi lepom izgledu olovke, ali predstavlja veliki problem kod rezanja. Sporo se troši, ja je imam mesecima, ali ne koristim je stalno, i skoro da se i ne primećuje da je korišćena.


Dosta je kremasta i lako se nanosi. Najviše je koristim kao bazu za svetlije senke kako bi senka imala bolju pigmentaciju. Ponekad je stavim i u vodenu liniju oka i jako dugo traje (što nije slučaj sa većinom olovaka), jednom sam je držala preko osam sati i još je bila tu. Mada, ima jaku boju i u vodenoj liniji ne izgleda prirodno, dosta se vidi, tako da sa tim imam love-hate odnos.


Možete je kupiti u radnji Alexandar cosmetics koja se nalazi u Novom Sadu, dok u Beogradu imaju svoj štand u soping centru Ušće i u Pariske komuna na Novom Beogradu ili poručiti na sajtu Alexandar cosmetics. Ostale distributere možete bogledati ovde.
Cena joj je izmedju 400 i 500 dinara i imate je u velikom braju nijansi.


Što se mene tiče, utisci su uglavnom pozitivni ali veliki minus je to što ne znam kako i čime ću je zarezati kada dodje do toga, jer olovka je jako mekana a prsten je od tvde plastke. Ako imate neku ideju podelite to sa mnom u komentarima. To je razlog zbog kog ne verujem da ću je ponovo kupiti.



Bila bih vam zahvalna da lajkujete moju FB stranicu ovde i tako mi pružite podršku. Unapred se zahvaljujem! :)

Do idućeg posta! :*

8 коментара:

  1. Анониман18. март 2015. 20:45

    http://m.youtube.com/watch?v=4vGuIo5hqWk
    Evo predloga... npr.
    Pozz:-)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja svoju siljim normalno sa kozmetickim siljalom. Nista ne smeta sto je plasticna.

    ОдговориИзбриши
  3. Imam i ja ovu olovku :). Nisam jos stigla do zarezivanja, ali mislim da bi neki kvaliterniji rezac resio problem :).

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je šiljenje ove olovke noćna mora :D koristim obično šiljalo, ali se napatim xD koristim je gotovo svakodnevno, jako dobar proizvod :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, ako dobro prodje rezanje ove verovatno cu probati i u drugim bojama. :)

      Избриши