среда, 4. март 2015.

Recenzija: Max Factor Eye Luminizer Brightener




 Cao drage moje,

danas vam dolazim sa pričom o Max Factor Eye Luminizer brightener korektoru za predeo ispod očiju. Proizvodjač kaže da je u pitanju tečni korektor koji ima laganu formulu koja trenutno osvežava izgled umorne kože, posvetljava je i umanjuje vidljivost tankih linija u predelu oka i pokriva podočnjake.
Dolazi u plastičnoj ambalaži od 15ml i zaštićen je folijom, tako da možete da budete sigurne da proizvod pre vas niko nije koristio, što je meni jako važno.


Na ambalaži ne možete naći sastav proizvoda. Ima pumpicu, dostupan je u pet nijansi a moja je fair/light.



Ranije se nisam susretala sa sličnim proizvodima, kada sam videla da izlazi, svakog dana sam išla u obližnji DM da vidim da li je stigao na police. Koristim ga od oktobra, skoro već pet meseci, sad kada sam stekla dobar utisak vreme je da i vama prenesem.

Prvo što mi se dopalo kada sam ga otvorila je to što ima fantastičan miris. Ima teksturu koja je malo redja nego kod pudera, na neki način penasta. Ja ga nanosim četkicom tako što proizvod prvo istisnem na ruku. Probala sam da ga nanesem i prstima i rezultat je sličan.



Kao što i kažu iz Max Factora proizvod je zaista lagan, ne osećate ga na koži. Ja ga ponekad stavim i na kapke pa mi posluži i kao baza za senku i stvarno radi posao! Podočnjake ne pokriva u potpunosti, ima neku srednju prekrivenost, posvetli predeo ispod očiju i služi i kao hajlajter. Ne uvlači se u pore i traje dosta dugo (danas sam ga držala osam sati).

Jako sam zadovoljna i nastaviću da ga koristim u budućnosti.
Možete ga kupiti u Liliju i DMu i cena mu je oko 950 dinara.


Ako ste koristile ovaj proizvod podelite svoje mišljenje sa mnom u komentarima.
Imam i puder iz iste linije pa ću vam u nekom od narednih javljanja preneti utiske i o njemu.
Hvala na čitanju. :*





8 коментара:

  1. Ja sam razmisljala da li da ga kupim, i ova tvoja recenzija mi je mnogo olaksala odluku..☺ Odlican post..☺

    ОдговориИзбриши
  2. super post! pogledaj da li mozda gdje pise rok trajanja i količina nema duple naljepnice jer neki proizvođači tako rade

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Tina! Pogledala sam, nema duple nalepnice. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nemam neki problem sa podočnjacima, tek od skoro sam počela da koristim korektor, ali samo kad radim večernju šminku :D. Ovaj mi zvuči idealno, baš bih volela da ga isprobam :).

    ОдговориИзбриши