недеља, 8. март 2015.

Top 10 proizvoda ispod 1000 dinara


Drage dame, neka vam je srećan Dan žena! Želim vam da pažnju, ljubav, lepe reči, cveće i ostale poklončiće dobijate svakoga dana, a ne samo 8. marta.
Malo kasnim sa postom, nadam se da razumete ipak je praznik. :)
Današnja tema su proizvodi ispod hiljadu dinara koje ja smatram najkvalitetnijim. Ograničila sam sebe na samo deset proizvoda i moram da priznam zadatak je bio dosta zahtevan.
Sve možete pronaći u Liliju i DMu.




  • Nesti Dante sapuni- ja sam probala ovaj leopar i još par komada, ne mogu da se odlučim koji lepše miriše. Inače ne koristim sapune za kupanje, ali Nesti Dante sapuni su nešto posebno. Imaju jako lepo pakovanje, predivno mirišu i dosta dugo traju, jedan sapun koristim mesecima. Ovaj leopard u sebi sadrži sitne šljokice koje jako lepo sijaju na telu i možda je zbog toga moj favorit. Možete ih kupiti u Liliju i DMu a cena im je oko 600 dinara.



  • Dove mleka za telo-o njima sam već pisala ovde. Predivan miris koji traje, moj favorit je ovaj skroz desno sa bademom i hibiskusom, mada svi koje sam probala savršeno mirišu i hidriraju. Kada smo već kod Dove, želela bih da vam preporučim i njihove kupke. Jako su kremaste i omekšavaju vašu kožu a i miris im je božanstven.



  • Freeman maske za lice-moja je ujedno i piling. U pitanju je aktivni ugalj i crni šećer. Predlažem vam da je ne koristite više od jednom nedeljno jer vam može isušiti kožu. 



  • Balea ulje za kosu-o njemu sam pisala ovde. Moj all time favorit, spašava moju kosu, malo je reći da sam oduševljena ovim proizvodom. Može se kupiti u DM i cena mu je oko 550 dinara. Skoro sam videla da postoji i šampon i balzam iz iste kolekcije, obavezno moram i to da isprobam pa vam javljam utiske. 



  • Gliss regenerator u spreju-takodje moj all time favorit. Više o njemu možete procitati ovde. Cena mu je oko 350 dinara i traje jako dugo. Moj favorit je ovaj sa leve strane koji je sa keratinom, mada i ostali koje sam probala su fantastični, ali je ovaj za nijansu bolji od ostalih.




  • Max Factor Creme Puff- i njega sam već pominjala ovde. Cena mu je oko 800 dinara.

  • Max Factor Eye Luminizer brightener- proizvod koji me je jako prijatno iznenadio, detaljnije o njemu pročitajte ovde. Cena mu je oko 900 dinara za 15ml proizvoda. 



  • Maybelline Colossal Volume maskara- morala sam da je svrstam u favorite jer sam probala baš dosta maskara i do sada mi ni jedna nije odgvarala kao ova. Ne mogu da kažem da ona postiže onaj efekat koji želim, ali je najbliža tome. Poredjenje koje sam pravila sa još dve maskare možete pročitati ovde. Cena joj je izmedju 700 i 800 dinara, mada je često  možete pronaći na akciji.


  • Essence blush up rumenilo- jako lepo narandžasto-koralno-roze rumenilo sa čuvenim ombre efektom. Sa samo jednim rumenilom možete postići različite efekte zavisno od prilike i raspoloženja. Dostupno je u dve nijanse a moja je 10 heat wave Cena mu je oko 450 dinara.



  • Aurine četkice za šminkanje-cene su im dosta povoljne a četkice su jako kvalitetne. Ja imam četku za puder, kosu četkicu koja se može koristiti za obrve, za usne i za oči i dvostranu četkicu za nanošenje senke. Preporuka!


Bilo mi je jako teško da odaberem samo deset proizvoda jer ima dosta njih koji se nalaze u tom cenovnom rangu a imaju jako dobar kvalitet. Ukoliko vi imate neke svoje favorite koje bi ste želeli da podelite sa mnom, slobodno to učinite u komentarima.

Pozdravljam vas do srede kada vas očekuje novi post. :*

12 коментара:

  1. Анониман8. март 2015. 19:34

    Srećan 8. mart :)
    Aurine četkice su divne, ja imam ovu dvostranu za senke, a planiram da kolekciju uskoro obogatim još nekom. :)
    Slažem se i za Gliss i za Creme Puff.
    Inače, što se maybelline maskara tiče, zaista su dobre, mada ja imam neki osećaj da mi se trepavice posle nekog vremena korišćenja "zasite" da tako kažem, ne znam da li se još nekome dešava isto, ali kao da to nije više taj efekat kao na početku korišćenja, ne znam...
    Odličan post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, takodje! :)
      Zamerka Aurinim cetkica mi je jedino ta sto im paleta nije malo sira, ali nadam se da ce uskoro izbaciti jos neke.
      Sto se maskare tice, ja imam malo cudne trepavice ili sam previse zahtevna, ali do sada nisam pronasla maskaru koja me je odusevila, ali ova je najbliza tome do sad. :)
      Hvala. :)

      Избриши
  2. Pozz! Nominirala sam te za liebster blog award :)http://helloflawlessbymartina.blogspot.com/2015/03/liebster-award.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман9. март 2015. 23:50

    Obožavam Dove tuširalice ali nisam nikad isprobala losione. Bacam se na čitanje tvoje recenzija ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ih tek prosle godine otkrila i odusevljena sam, definitivno su najbolji koje sam probala i najlepse mirisu! :)

      Избриши
  4. Collosal maskaru i Balea ulje koristim i volim, a Creme Puff sam potrosila, mislim da ga vise necu uzimati.

    ОдговориИзбриши
  5. I ja planiram da probam neki drugi puder u kamenu. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zuta Maybelline maskara mi je all time favorit. Inace njihove maskare obozavam! Imam kovrdzavu kosu i Gliss me spasava. Koristila sam godinama zuti i on mi najlepse mirise a sada sam pocela da korstim crni i prrezadovoljna!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da delimo misljenje Tamara. Ja sam probala Gliss svih boja i odlicni su bas svi, kao sto kazes spasavaju zivot. :)

      Избриши