четвртак, 22. октобар 2015.

The Wet brush

Da li ste nekada posle prve upotrebe nekog proizvoda pomislile: "Kako sam mogla da živim bez ovoga?" Ja jesam, nakon prvog češljanja Wet brush četkom za kosu! Hvaljena je po najpoznatijim svetskim blogovima i Youtube kanalima, sa razlogom, verujem da su retki oni koji nisu čuli za nju.




Reči sa sajta uvoznika Damb:

"Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje od samog pogleda na četku.
Dizajnirana specijalno za mokru kosu - raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju . Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilokom češljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno raščešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.
Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji će ovaj proizvod preporučiti prijatelju. Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose."


U svom postu o nezi kose (ovde) sam vam pominjala da zbog dužine i gustine imam problema sa razčešljavanjem, naročito mokre kose. Različiti tretmani koje koristim mi donekle olakšaju muke ali ih ne odklone. Wet brush je u tome uspela! Kosa je bez teškoće odlično razčešljana i slabije se mrsi.
Znate onaj osećaj kad češljate mokru kosu i čini vam se kao da se dlaka rasteže i puca, sa ovom magičnom četkom to nećete osećati, nema rastezanja i mučenja dlake, nema kidanja kose, sve zbog čarobnih fleksibilnih iglica. Takodje, količina dlaka koje opadnu pri češljanju je znatno manja nego kada sam koristila običnu četku.




Koristim je dok sam još ispod tuša, posle ispiranja maske za kosu, koristim je i pre i za vreme sušenja, takodje i na suvu kosu... Kosa se brže i lakše razčešlja, slabije se mrsi i opada i u mnogo boljem je stanju nego ranije, a četka je jedino što sam promenila u poslednjih par meseci što se proizvoda za kosu tiče.

Lagana je i ja se više ne odvajam od nje, nosim je svuda sa sobom u torbi. Oblik je takav da odgovara ruci i omogućava lako češljanje.




Obavezno priuštite ovo zadovoljstvo svojoj kosi. Možete je nabaviti na sajtu Damb.rs

Preporučila bih je svima, posebno je preporučujem za češljanje dece jer je njima češljanje uglavnom noćna mora, moja mala sestričina je obožava i moraću i za nju da nabavim jednu.

Dostupna je u različitim bojama, oblicima i dezenima, sigurna sam da ćete pronaći neku po vašem ukusu.







Posetite sajt Damb.rs
ili ih potražite na Instagramu
ili na Facebook-u


Da li ste probale Wet brush? Utisci?

*Zahvaljujem se gospodinu Milenku i kompaniji Damb.

6 коментара:

  1. Nisam probala, ali verujem da je dobra :) Sviđa mi se što je žuta :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se oduševila kada sam videla da je žuta, moja boja, kao da su me pitali... :)

      Избриши
  2. Nisam koristila, ali sam procitala dosta pozitivnih komentara. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam naletela ni na jedan los komentar, stvarno je vredna pažnje i kupovine. :)

      Избриши
  3. Nisam koristila, meni je super i onaj plastični sa širokim zubcima :D

    ОдговориИзбриши