субота, 26. децембар 2015.

Estar cosmetics grupna recenzija

Kompanija Estar je jedna od onih koje sam otkrila i čije sam proizvode zavolela zahvaljujući blogovanju. Osnovana je  2003. godine u Novom Sadu, a prvobitna ideja je bila proizvodnja kozmetičkih preparata za kućnu negu (home spa koncept). Proizvodi su ručno radjeni, a možete pronaći one koji su namenjeni nezi lica, tela, za masažu... Domaća proizvodnja, pristupačne cene, od mene jedno veliko DA!

Tema današnjeg posta biće četiri Estar proizoda: piling maska za lice, serum za hidrataciju, krema za negu zone oko očiju i buter krema za telo.




Estar cosmetics piling maska za lice

Dolazi u plastičnom pakovanju od 50ml, ima teksturu malo redje kreme i u sebi sadrži mrvljenje koštice kajsije, miris je blag i prijatan. Koristi se tako što se utrlja na čisto lice (možete ga koristiti i za vrat i dekolte) i drži oko pet minuta, nakon toga se ispere mlakom vodom. Preporučljivo ga je koristiti bar jednom nedeljno (po potrebi). Ova stvarčica stvarno odlično radi piling zahvaljujući košticama kajsije, a u isto vreme nije gruba prema koži. Mogu slobodno da kažem da od kako sam počela da koristim Estar piling masku, sve druge preparate u ovu svrhu sam ostavila po strani. Ako popout mene imate problem sa mitiserima u predelu nosa ovo je proizod koji morate da nabavite jer ih lako, bez imalo muke uklanja i rekla bih da  usporava njihovo ponovno stvaranje.





Estar cosmetics krema za negu zone oko očiju 

Ovaj proizvod sam vam već pominjala kada sam govorila o jutarnjoj nezi lica (ovde). Držim ga u frižideru tako da mi ujutru jako prija njegovo hladjenje jer me razbudi, osveži i umanjuje jutarnju nadutost tog predela i lepo ga hidrira. Sadrži ekstrakte kestena u margose koji pogoduju nezi podočnjaka. Struktura je gelasta a miris je neutralan, brzo se upija. Može se nanositi na celo lice. Cena za 50 ml je 660 dinara.




Estar cosmetics serum za hidrataciju

Još jedan Estar proizvod koji je našao svoje mesto u mojoj jutrnjoj rutini nege lica (ovde). Dolazi u praktičnom plastičnom pakovanju sa pumpicom od 100ml. Struktura je tečna, jedna pumpica je dovoljna za celo lice, miris je blag, upija se momentalno. Lepo hidrira lice, ne opterećuje kožu, nanošenje dnevne kreme nije neophodno nakon njega, ja sam leti izbegavala kremu a u ovim hladnijim danima je nanosim. Cena za 100ml je 600 dinara. 




Estar cosmetics body butter almond vanila

Miris je fantastičan! Tekstura je nešto gušća, lako se nanosi i potrebna je jako mala količina tako da će dugo trajati, brzo se upija. Sadrži ši buter, bademovo ulje, kakao buter i glicerin a to su sastojci koji mojoj koži jako prijaju. Nakon nanošenja kože je hidrirana, glatka i nežna, a miris je dugotrajan. Ovo je proizvod sa mirisom vanile gde se vanila i oseća i to baš oseća, oduševljena sam, nekad ga uzmem i samo mirišem. Kada otvorim ambalažu ako se neko nalazi u istoj prostoriji obavezno pita šta je to i prokomentariše da odlično miriše. Cena za 200ml je 540 dinara. 




Sve prroizvode možete nabaviti na sajtu Estar cosmetics i biće vam dostavljeni na kućnu adresu, obavezno probajte nešto, nećete se pokajati. 


Da li ste probali nešto od proizvoda Estar cosmetics? Kakvi su utisci?

9 коментара:

  1. Ja obožavam sve od Estara , moj muž takođe, noćna krema mi je favorit a sada i novi gelovi za tuširanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ovo sto sam probala obozavam i redovno koristim, nocnu kremu i gelove za tusiranje nisam imala priliku da probam. :)

      Избриши
  2. Probala sam kremu za područje oko očiju, serum za hidrataciju, dnevnu i noćnu kremu. Serum je ostavio najjaći utisak i kad potrošim trenutni poručujem opet!

    ОдговориИзбриши