недеља, 27. децембар 2015.

Uradi sama: Novogodišnji pokloni

U susret novogodišnjim i božičnim praznicima želim sa vama da podelim predloge poklona za vaše najmilije. Akcenat će biti na onima koje možete sami da napravite i za koje su izdaci minimalni. Nadam se da ćete u narednim redovima naći inspiraciju i napraviti nešto lepo za vama drage osobe.



Jedan od onih klasičnih poklona, prikladanih za svaku priliku, je ram sa zajedničkom fotografijom nezaboravnog trenutka vas i osobe kojoj je namenjen. Možete ga dizajnirati sami uz pomoć dekupaž tehnike ili markerom ispisati neku poruku. Ukrasnim papirom sa novogodišnjim motivom i mašnom dajte "final touch" i osmeh na licu vama dragoj osobi je osiguran.






Ljubiteljima slatkiša uvek možete pokloniti medenjake koje sami napravite i ukrsite novogodišnjim motivima ( u nekom od narednih postova ću sa vama podeliti svoju tehniku pravljenja istih)  upakujte ih u celofan i dekorišete mašnom, a možete ih spakovati i u kutiju.





Uz pomoć već pomenute dekupaž tehnike vrlo lako možete napraviti podmetače za čaše kojima ćete dati lični pečat, originalno, veoma povoljno i nešto što će sigurno upotpuniti prazničnu atmosferu.





Novogodišnji lampioni koje ćete sami dizajnirati sigurno će pronaći mesto na jelci vama drage osobe.





Sa flašom dobrog vina ili nekom bombonjerom koje ćete  ukrasiti mašnom ne možete pogrešiti.






Čestitka koju sami napravite uz poruku lične prorode je još jedna stvar koja nikada ne izlazi iz mode, još ako je pošaljete Poštom iznenadjenje će biti potpuno.





Kutija puna čokoladica i ručno pisanih poruka ili citata.



Rokovnik ili planer za narednu godinu uz ručno pisane motivacione poruke će sigurno olakšati organizaciju nekom studentu ili zaposlenom.





Pustite mašti na volju, uživajte i uvek imajte na umu da vrednost poklona ne odredjuje njegova cena!

Kako vam se dopadaju moji predlozi? Imate li vi neki?

*sve slike su preuzete sa Google.com

4 коментара: