четвртак, 10. септембар 2015.

Favoriti leta 2015.

Ne znam da li mi je neko leto brže prošlo nego ovo u 2015., prosto je proletelo da ga nisam ni osetila. Bilo je, kao i svako u poslednjih par godina, puno obaveza i tenzije oko ispita, što je razlog zašto mi leto više nije omiljeno godišnje doba. Ali idemo na vedrije teme, ovog leta sam probala dosta novih proizvoda i danas ću sa vama podeliti utiske o onima koji su se izdvojili kao najbolji i koje sam tokom ovog leta skoro svakodnevno koristila.




Proizvod koji mi je mnogo olakšao život tokom vrelih letnjih dana je Dermix VeneFit gel. Kao što sam vam već rekla, imam problem sa cirkulacijom pa se često susrečem sa osećajem težine u nogama, naročito leti. Od kako sam počela da koristim VeneFit ovaj neprijatan osećaj se redje javlja i po nanošenju gela brzo prodje. Ako i vi imate slične probleme ne znam šta čekate-trk na sajt i nabavite svoj primerak, isoristite akciju 1+1 gratis koja je u toku. Recenziju možete pogledati ovde.




Još jedan proizvod koji dolazi od Dermixa je njihov sapun od kozijeg mleka koji sam koristila za umivanje svakoga jutra, pominjala sam ga u postu o svojoj jutarnjoj rutini nege lica (ovde). Blag a u isto vreme lepo očisti kožu. Ni malo je ne isušuje. Može se koristiti i za kupanje.




Nuxe čarobno suvo ulje-reči su suvišne, celo leto je u njegovom znaku. Više sam govorila ovde i ne bih da se ponavljam, koristila sam ga za kosu, ruke, noge...ma svuda sam ga prskala. Ima božanstven miris koji vas u mislima vodi na neko egzotično ostrvo. Jedini nedostatak, po mom mišljenju, je visoka cena. Jeftinija a ipak dostojana zamena bi moglo da bude Olival ulje.




Weleda dezadorans, o kome sam vam takodje pričala. (ovde). Citrusan miris, pravi letnji, lagan i prijatan na koži, a u isto vreme prirodan i bez aluminijumovih soli. Prosto je bilo nemoguće da se ne nadje medju favoritima.




Estar cosmetics buter za telo-detaljnija priča o njemu dolazi u jednom od sledećih javljanja. Miris vanile koji će vas odmah osvojiti, lagana tekstura koja omogućava lako razmazivanje, brzo se upija i ne smeta čak i na visokim letnjim temperaturama.




Još jedan antiprespirant koji sam često koristila je  Sabi hand made, priču o njemu možete pročitati ovde. Kao i u prethodnom slučaju radi se o prirodnom proizvodu bez aluminijuma i alkohola.




Što se šminke tiče, obično se leti ne šminkam puno pa stoga nema mnogo favorita iz ove oblasti. U maloj ali pažljivo odabranoj družini nalazi se Max Factor eye luminizer, korektor za područje ispod očiju. Nema veliku prekrivnu moć ali posvetli pomenuti predeo i da svežinu licu. Leti izbegavam puder pa sam za neke dnevne prilike samo koristila ovaj proizvod uz malo pudera u kamenu, bronzera,  rumenenila i maskare. Više možete pročitati ovde.





Tu je i Max Factor bronzing powder u nijani 02 bronze, hladna bronzana nijansa sa malo šimera. Iako u najpoznatijim svetskim magazinima u poslednje vreme čitamo da konturisanje polako izlazi iz mode, ja ga jako volim tako da je bronzer bio, a sigurno će i dalje ostati, neizostavan proizvod kod mog šminkanja za svaku priliku.




Aura highlighter u nijansi 219 Golden spice kao i bronzer bio je neizostavan proizvod. Više o njemu možete pročitati u jednom od mojih prvih postova ovde




Eveline 8 u 1 sredstvo za jačanje noktiju-imam osećaj da će ovaj proizvod biti favorit godine jer je učinio da ponovo mogu da odgajim nokte. Zaslužuje da mu u narednom periodu posvetim poseban post.




Lak za nokte koji sam najviše koristila bio je Golden Rose u broju 132 neutralna nijansa boje peska mi se nekako učinila idealnom za ovo leto.




Tu je i OPI  Can't find my czechbook, u plavoj boji jer je kod mene plavo na noktima neizostavno tokom leta.




 Još jedna plava nijansa koju sam dosta koristila je Golden Rose u broju 62.




 Tu je i Eveline u broju 939, koralno narandžasta nijansa koja vuče na roze.




Nekoliko slika sam preuzela sa interneta iz razloga što moji proizvodi više nisu reprezentativni za fotografisanje.

Koji su vaši letnji favoriti? Koristite li nešto od navedenih proizvoda?


16 коментара:

  1. Divi ljetni favoriti. Meni je na wishlisti nuxe ulje i weleda dezodorans. Samo polako sa Evelinom kad primijetiš da su ti nokti čvršći i da solidno rastu prekini sa tretmanom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju moji favoriti. :) Da, tako sam i radila jer sam cula da su neke devojke imale negativna iskustva...zbog toga mi je bas dugo trebalo da ga probam., za sada je sve ok, nadam se da ce tako i ostati. :)

      Избриши
  2. Moji favoriti čekaju da budu objavljeni ali nikako da stignem :( Weleda je i moj favorit :) GR lakove obožavam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Dobar je ovaj 8 u 1, i ja ga preporučujem. Znam da ima nekoliko različitih vrsta tih lakova, ali sam samo ovaj koristila. Nije skupo, a pomaže. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Evelinov lak mi je prelep!!! A njigovo srectvo za jacanje noktiju mi je odlican proizvod!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Super izbor favorita, vrlo nam je sličan ukus ako izuzmem lakove za nokte njih slabo koristim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tijana, drago mi je da ti se dopadaju moji favotiti i da nam se ukusi poklapaju. :)

      Избриши
  6. divni su favoriti za nuxe se posebno slazem :)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican izbor favorita, slazem se za cenu nuxe ulja, moracu da probam tvoj predlog zamene :)

    ОдговориИзбриши