недеља, 1. март 2015.

Potrošeni proizvodi #1

Zdravo lepotice,
konačno smo ušli u mesec mart i to me izuzetno raduje. Mart je jedan od mojih omiljenih meseci u godini jer zima polako odlazi i dolaze nam topliji dani. Jedva čekam da odložim zimske jakne, dzempere i čizme i uskočim u laganiju odeću i starke. Da li vi više volite zimu ili proleće? Zbog čega?

Kako je danas nedelja vreme je za  novi post na blogu. Tema su, kao što i sam naziv kaže, proizvodi koje sam potrošila u poslednje vreme. Ovo je prvi post ovakvog tipa od mene, iskreno se nadam da će vam se dopasti.


Proizvodi za kosu:





  • Balea repair ulje za kosu-ovo mi je treća bočica koju sam potrošila u poslednjih par godina(četvrta je već kupljena). Proizvod bez koga ne mogu. Sadrži ulje argana i suncokreta, čini kosu sjajnom i mekom, predivno miriše. Ja ga nanosim na mokru raščešljanu kosu. 
  • Još jedan proizvod bez koga ne mogu je Gliss regenerator u spreju. Imam jako dugačku i gustu kosu i sve dok nisam otkrila ovaj proizvod imala sam probleme pri češljanju mokre kose. Kosa mi se zbog dužine i gustine dosta mrsi, ali ova stvarčica mi je olakšala žiivot. Koristim ga već godinama, probala sam razne boje ovog spreja, svi su odlični ali ovaj sa keratinom mi je za nijansu bolji od ostalih, sigurno ću ga ponovo kupiti čim potrošim zeleni koji trenutno koristim.

Proizvodi za negu tela:




  • Dove mleka za telo jedno "obično" i jedno sa shea butterom. Ranije sam koristila isključivo Nivea mleka za tela i jedva sam se odlučila da probam ovo, jednostavno mi ruka uvek ide ka Nivea. Što se standardnog tiče, ok je, dok me je ovo drugo sa shea butterom prosto oduševilo! Ima predivan miris koji ostaje na telu do jutra (obično ga nanosim posle kupanja pred spavanje) i daje osećaj mekoće i glatkoće, jako je hidratantno. Sigurno ću ga ponovo kupiti.
  • Balea krema za stopala limunova trava i nana-ovaj proizvod više je gel nego krema. Ne dopada mi se jer se ljušti i stopala baš neuredno deluju kada se nanese, ostavlja neku belu boju i imam osećaj da uopšte ne hidrira kožu.


Proizvodi za negu ruku i noktiju:





  • Dahlia krema za ruke-nisam bila ljubitelj krema za ruke dok ovu nisam probala. Prosto ne volim onaj lepljiv osećaj na rukama. Ova krema se jako brzo upije, bukvalno odmah i ima izuzetno prijatan miris. Sigurno ću je ponovo kupiti.
  • Essence lak za negu noktiju-pre par meseci sam bila u fazi kada su mi nokti pucali čim malo počnu da rastu, ova stvarčica mi je dosta pomogla, pri tom je cena više nego pristojna.Možda ću ga ponovo kupiti, ali pre toga ću probati još neke proizvode iste namene.


Make up:




  • Max Factor Creme Puff-puder u kamenu kojim sam jako zadovoljna, potrošila sam već par komada, godinama je u mojoj make up rutini. Nisam probala druge osim jednog Aurinog koji mi je bio prvi puder u kamenu, pa ne mogu da ga poredim. Imam mešovitu kožu i meni jako dobro radi posao.
  • Max Factor maskara 2000 calorie-dobra maskara, ali nije me nešto posebno oduševila (mada ni jedna do sad nije uspela). Neću je sigurno više kupovati.
  • Max Factor maskara Fusion-za nju bih rekla isto što i za prethodnu.
  • Classics eyeliner-moj prvi ajlajner koji sam kupila pre sigurno sedam, osam godina. Negde se zagubio i pre par meseci sam ga pronašla. I dalje ga ima! Lako se nanosi i postojan je. Završiće u kanti jer mu je izgleda prosao rok (nije ni čudo!) pa me kapci peckaju kad ga nanesem. Bio je jako povoljan kada sam ga kupila. Ponovo bih ga uzela kada bih znala gde da ga pronadjem. Ako neka od vas zna neka javi.
  • Essence super fine eyeliner-još jedan ajlajner ali ovog puta nisam ni malo zadovoljna. Nezgodan je za korišćenje jer mora da se drži skroz uspravno. Nanela sam ga par puta i aplikator se skroz uništio i proizvoda više nema. Baš me je razočarao.





To je bila lista proizvoda koje sam potrošila u skorije vreme i moji utisci o njima. Da li ste vi koristile nešto od ovoga? Kakvi su utisci? 

Pozdravljam vas do srede kad vas očekuje novi post. :*

6 коментара:

  1. Medju ovim proizvodima se nalaze dva moja vecna favorita. U pitanju su Gliss Kur regenerator u spreju i MaxFactor 2000 calorie maskara. Savrseni proizvodi. Od ostalih sam probala samo Dove mleka za telo i veoma dobri proizvodi su.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se tiče Gliss regeneratora i moj je večni favorit. MaxFactor 2000 calorie mnogi hvale, ali mene nije oduševila, nisam našla do sada ni jednu maskaru koja me je oduševila, valjda imam neke čudne trepavice :D

      Избриши
  2. Ja koristim vec duze vreme Gliss tecni regenerator i Balea kapi, i cini mi se da ih nikada necu potrositi..☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam jako dugu kosu i bas bogato prskam i stavljam kapi, regenerator mi traje oko 6 meseci a kapi i do godinu dana. :)

      Избриши
  3. Prije nekoliko godina sam koristila neki Gliss spray i bila sam baš zadovoljna njime a nekako ga više nakon toga nisam kupovala, trebala bih to promijeniti. Dove proizvodi su mi preagresivni za kožu iako predobro mirišu tako da ponekad kupim Dove sapune i njima perem ruke da barem malo uživam u tim puderastim aromama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moras to promeniti, tvoja kosa ce ti biti zahvalna! :)
      Ja sam neko vreme koristila Dove soft sapun za lice i odgovarao mi je dok sestri uopste nije, a sto se mirisa tice stvarno je bozanstven! :)

      Избриши