недеља, 5. април 2015.

Still total repair balzam za kosu

Ćao,
pre nego što krenem sa pričom o današnjoj beauty temi, želim da čestitam Uskrs svima vama koji danas slavite! Provedite ga u miru i veselju sa svojim voljenima.

Prošle dve nedelje se nisam baš redovno javljala, iz opravdanih razloga, pa ću se potruditi da u narednom periodu to nadoknadim.


Danas pišem o jednom proizvodu za kosu, u pitanju je Still total repair balzam. Koristim ga oko tri nedelje, sasvim neplanirano je došao u moje ruke i desila se ljubav na prvo pranje kose. :)
Naime, ja sam neko ko se godinama drži Gliss maske za kosu, samo menjam boje. Pre te tri nedelje dotakla sam njeno dno a morala sam da operem kosu, bila je nedelja obližnji DM nije radio pa sam se uputila u Maxi u kome je izbor proizvoda ove vrste dosta sužen. Prvi pod ruku mi je pao ovaj balzam i bez nekog razmisljanja sam rešila da ga uzmem, čisto da preživim ovo pranje kose.
Cena mu je bila oko 250 dinara za 250 ml proizvoda.



Evo reči proizvodjača: "Still total repair balzam namenjen je oštećenoj kosi i kosi bez sjaja. Omogućava izuzetno lako raščešljavanje kose i pruža specijalnu negu, Protein keratin u balzamu je identičan proteinima od kojih je izgradjena tvoja kosa. Dok lagano masiraš kosu keratin iz balzama popunjava oštećene delove vlasi i jača ih iznutra. Dragoceno ulje argana u balzamu pomaže da kosa koja je poput slame povrati prirodan svilenkast izgled. osim što daje intenzivan sjaj, ovo ulje hrani kosu i vraća joj prirodnu vlažnost i elastičnost." 


Kao što si mogla da pročitaš u prethodnom tekstu ovaj balzam sadrži ulje argana za koje sam zaključila da jako prija mojoj kosi koristeći Balea ulja za kosu koje sam već pominjala ovde. Takodje tu je i keratin za koji sam primetila da prija mojoj kosi koristeći Gliss masku sa keratinom. Balzam nanosim posle ispiranja šampona na celu kosu, ne samo na krajeve kako obično radim. Držim tek toliko dugo dok ne završim sa tuširanjem i onda isperem.

Prva stvar koju sam primetila je da se kosa mnogo lakše raščešljava, kada sam osušila kosu (moram da napomenem da je nisam fenirala) ona je bila skroz prava!!! Ovo je bilo najveće iznenadjenje, nešto što mi se do sada sa drugim balzamina, maskama, pakovanjima i ostalim stvarčicama za kosu nije dešavalo. To znači da keratin stvarno radi posao. Takodje, kosa božanstveno miriše narednih par dana.

Ovaj balzam je zaista jedno prijatno iznenadjenje za mene. Moja očekivanja su bila ravna nuli a desio se bum! Preporučujem ti da probaš jer je cena jako pristupačna a rezultat je odličan, sigurno se nećeš pokajati.
Iz ove linije, pored balzama,  postoje i maska i šampon koje takodje nameravam da probam, naravno javuću utiske.



Da li si ti probala ovaj ili neki drugi proizvod od Stilla? Kakvi su utisci?

To je sve za ovo javljenje, čujemo se ponovo uskoro, dodji da se družimo i na Facebook ovde. :*

6 коментара:

  1. Nisam probala Stil šampone, ali za njihove maske sam čula dosta lepe stvari. Njihove farbe sam koristila pre par godina i bile su fenomenalne, konkretno za plavu kosu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja do sada nisam nista njihovo koristila, ali od sada cu vise obratiti paznju na Still. :)

      Избриши
  2. Volim Still proizvode, najviše masku med i mleko i liniju od pomorandze, jer ona jedina rešava problem masno teme- suvlji krajevi, i divno miriše :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sad me je baš zainteresovao ovaj balzam, moram da ga probam. Već dugo merkam ono Still pakovanje od čokolade. Ranije sam koristila neka njihova pakovanja i sećam se da su bila ok.

    ОдговориИзбриши