субота, 20. јун 2015.

Freeman maska za lice





Ćao drage moje,
čišćenje lica je jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija stavka naše nege. Ako vaše lice nije čisto ni jedan puder neće učiniti čudo i dovesti vaš izgled do savršenstva. Lepo negovano lice je početna stavka svakog dobrog make up-a.

Danas vam predstavljam proizvod koji zauzima mesto u mojoj rutini već mesecima, reč je o Feeman piling masci sa crnim šećerom i aktivnim ugljem.



Proizvod dolazi u plastičnoj tubi od 150ml, ambalaža je solidno odradjena ali mislim da će biti problema sa istiskivanjem kada količina bude pri samom kraju. Da se ne bi javio problem sa zatvaranjem potrebno je očistiti otvor nakon svake upotrebe i malo jače zatvoriti.

Tekstura je gusta i jasno se vidi šećer, miris je blag, slatkast.



Namenjena je svim tipovima kože. Kao što sam već rekla, sadrži aktivni ugalj koji sakuplja masnoću sa lica a ne isušuje kožu, takodje radi i detoks. Crni šećer čisti mrtve ćelije.
Koristi se tako što se nanese na čisto lice (izbegavati deo oko očiju) i drži od 5-7 minuta, ja sam par puta držala i nešto duže i nije bilo problema. Nakon toga se lagano ispere toplom vodom.

Proizvodjač kaže da se koristi dva puta nedeljno, ali ja mislim da nema potrebe. Pokušala sam sa takvim režimom i koža je počela da mi se isušuje. Idealno korišćenje, bar što se mog lica tiče, je na svakih desetak dana. Moram da naglasim da nemam problematičnu kožu, normalna je sa malo masnijom T zonom.

Što se dejstva maske tiče, veoma je vidljivo. Već nakon prvog korišćenja osetila sam da mi je koža dosta čistija, mitiseri koje imam na nosu su uklonjeni i koža je nežna na dodir.

Od nekoliko Freeman maski odlučila sam se baš za ovu zbog toga što sadrži šećer koji radi piling.

Jako sam zadovolja jer pruža mom licu sve što mu je potrebno.



Da li ste vi koristile neku Freeman masku?

Hvala na čitanju!
Čujemo se u komentarima! :*

12 коментара:

  1. Ja trenutno koristim žutu, sa limunom, i ona mi je odlična za masnu kožu super čisti. Ali je pri kraju a ova je sledeća na spisku >:D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман20. јун 2015. 12:23

    Gde se može kupiti ova maska? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20. јун 2015. 19:26

    Isto sa limunom i mentom, ima je i u Tempu da se kupi.
    Ja se dvoumim između ove i one sa kajsijom za sledeću kupovinu ako ne naletim na neku od drugog proizvođača. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam se dvoumila izmedju kajsije i ove... mozda kajsija bude sledeca. :)

      Избриши
  4. Probala sam ovu masku, onda ljubičastu sa asai bobicama, zelenu sa avokadom i noćnu sa dinjom. Ova sa aktivnim ugljem mi nije odgovarala, koža mi se upalila nakon korišćenja :/. Zelena sa avokadom mi je ok, a ljubičasta antioksidantna sa asai mi je favorit nad favoritima. Noćna maska je za mene pravo otkriće, preporučujem ti i nju da probaš :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ova maska je malo grublja pa si verovatno zato imala problema. Ostale nisam probala, ta nocna mi zvuci primamljivo moracu da probam. :)

      Избриши
  5. Probala sam žutu i jako mi je dobra kada imam problema sa kožom a ova anti stres mi je kada mi treba malo opuštanja , super su zaista :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prrobala samo ovu i jedva cekam da je potrosim da bih probala jos neku. :D

      Избриши