четвртак, 4. јун 2015.

Max Factor Lipfinity lip colour







Ćao devojke,
danas vam donosim priču o još jednom dugotrajnom ružu za usne iz moje kolekcije. Naime, reč je o Max Factor Lipfinity lip colour u nijansi 108 Frivolous.




Proizvod dolazi u kartonskoj kutijici lepog dizajna. Sastoji se iz dva dela: boje za usne i top coat-a. Ambalaža oba dela je lepo i elegantno uradjena, kao što možete da vidite na slici. Kvalitetna je, tako da nema straha da će se otvoriti u neseseru ili torbi.

Ima sundjerasti, koso sečeni aplikator koji nije baš precizan za nanošenje.




Deo sa bojom ima 2,3 ml, dok drugi deo ima 1,9 g. Na kutiji je ispisano uputstvo za upotrebu koje kaže da se na suve, čiste usne nanese boja pa nakon jednog minuta kada je boja suva nanosi se top coat koji je skroz providan. Top coat se može nanositi više puta u toku dana kako bi usne bile glatke i imale blag sjaj.





Proizvodjač kaže da je reč o drugotrajnom ružu koji traje ceo dan i skida se samo kada vi to želite. Ja sam imala jedan slučaj kada sam želela da ga skinem ali nisam uspela. Koristila sam klasično sredstvo za odstranjivanje šminke, toliko sam trljala da su mi usne delovale kao da sam stavila silikon a tragovi ruža su još bili vidljivi. Kasnije sam pročitala da proizvodjač savetuje korišćenje Max Factor sredstva za sidanje dugotrajnog ruža na bazi ulja ili bebi ulje.




Slika iznad- gore se nalazi Aura dugotrajni ruž (o kome priču možete pročitati ovde) a ispod se nalazi ruž koji je tema današnje priče.

Dugotrajnost je iznenadjujuća, možete da pijete, jedete, smejete se, ljubite se a on će i dalje biti tu. Boja spada postepeno.

Ono što se meni ne dopada je to što kada vam spadne top coat (a spada vrlo brzo) usne izgledaju kao da ste ih namazali temperom, ako pogrešite prilikom nanošenja teško da ćete ispraviti stvar jer se jako brzo suši.

Cena mu je oko 1600 dinara možete ga pronaći na policama u Liliju i DM-u. Na Max Factor zvaničnom sajtu kažu da postoji 46 nijansi, pogledajte ih ovde.

Za kraj vam ostavljam par slika njegovog izgleda na usnama.





Ako je neka od vas probala neki od ruževa iz ove kolekcije podelite utisak sa mnom u komentarima.

Do narednog javljanja! ;*





7 коментара:

  1. Ja sam odavno nabavila ovaj ruz i uzela sam ga upravo zbog dugotrajnosti. U tom kontekstu stvarno je fenomenalan, bas kao sto si rekla, sve prezivljava i traje satima. Malo je ruzniji kada se top coat skine, ali ja imam neku svetlu nijansu pa ne izgleda strasno.
    Inace, slucajno sam otkrila dobar nacin da ga skinem bez posebnih sredstava. Jednostavno nanesem bilo koji sjaj koji imam i izgleda da dodje do neke hemijske reakcije posto se onda skine kao bilo koji drugi ruz.

    ОдговориИзбриши
  2. Ova nijansa nikako ne izgleda bez top coata, sigurno jer je bas tamna. Hvala ti na predlogu probam sledeci put. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Jeste dugotrajan, ali ono zbog cega meni nije ostavio dobar ugisak je to sto kad se skida, opada deo po deo sa usana. A ne bledi postepeno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pokušaj da staviš samo jedan sloj, meni se tada ravnomerno skida, a kada stavim više otpada deo po deo kao što si rekla. :)

      Избриши
  4. Jeste dugotrajan, ali ono zbog cega meni nije ostavio dobar ugisak je to sto kad se skida, opada deo po deo sa usana. A ne bledi postepeno

    ОдговориИзбриши
  5. jaoj meni dopala ♥ ♥ ♥ Max Factor ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши