петак, 26. јун 2015.

TaNaNa anticelulit gel

Zdravo drage moje,
kada bih vas pitala koja je najveća noćna mora nas devojaka, posebno tokom ovih letnjih meseci, verujem da bi veliki procenat odgovora bio celulit.


Neću vam pričati o tome šta je celulit, kako nastaje i slično jer većina nas je to već apsolvirala. Današnji post ću posvetiti jednom proizvodu koji je namenjen borbi protiv ove napasti u koji sam polagala velike nade obzirom da sam kod nekoliko koleginica čitala pozitivne utiske o njegovoj efikasnosti. Reč je o TaNaNa anticelulit gelu.


Proizvod dolazi u plastičnoj tubi od 200 ml, upakovan u kartonsku kutiju. Tekstura mu je u vidu gela sa česticama koje rade piling kako bi koža lakše upila proizvod. Žućkaste je boje i ima miris mentola.


Brzo se upija ali je jako lepljiv što mi je u početku malo smetalo, ali kasnije sam se navikla. Oseti se blag, prijatan osećaj hladjenja koji prodje nakon nekoliko minuta, lepljivost takodje prodje posle kraćeg vremena. Sadrži ekstrakt lista bršljanja, kofein, mikronizovane morske školjke i mentol. Kako proizvodjač kaže, bršljan i kofein poboljšavaju cirkulaciju površinskih slojeva kože, vrše drenažu viška tečnosti i povećavaju elastičnost i vlažnost kože. Mikronizovane morske školjke omogućavaju piling efekat, uklanjaju površinski sloj izumrlih ćelija kože i na taj način čine je zategnutom i glatkom.


Upotrebljava se 21 dan, uveče pre spavanja nakon tuširanja, utrljavanjem na kritične delove tela kružnim pokretima. Ja sam utrošila dve tube. Proizvodjač savetuje da se i kasnije nastavi preventivno korišćenje dva  do tri puta nedeljno. Pored redukcije celulita, koristi se i za smanjenje masnih naslaga i zatezanje i povećanje elastičnosti kože.

Što se rezultata tiče mogu reći da nisam zadovoljna. Primetila sam minimalni pomak, daleko od toga da je celulit uklonjen. Mislim da je kod borbe protiv celulita ipak najvažnije unošenje dovoljne količine tečnosti, redukcija ishrane i redovna fizička aktivnost. Proizvod ovakvog tipa vam bez svega navedenog neće pomoći. Nisam primetila ni da je došlo do smanjenja masnih naslaga ni do zatezanja kože.


Znam da su neke devojke jako zadovolje ovim proizvodom i drago mi je zbog toga, ja ovde govorim isključivo o svom iskustvu.

TaNaNa anticelulit gel možete kupiti u Lilly i DM po ceni izmedju 400 i 500 dinara. Cena je pristupačna za proizvod ovog tipa.

Iz njihovog asortimana izvdvojila bih još i TaNaNa anticelulit čaj, TaNaNa detox čaj i TaNaNa anticelulit sapun, koje nisam probala ali nameravam u narednom periodu. Možda se nekad u budućnosti vratim ovom proizvodu i pružim mu još jednu šansu uz kombinovanje sa npr.njihovim sapunom i anticelulit čajem, možda rezultati budu bolji.


Kako se vi borite protiv celulita? Imate li neki proizvod koji biste mi preporučile?
Hvala na čitanju,
dodjite da se družimo na Facebook-u (klikni ovde)

Do narednog posta! :*

6 коментара:

  1. Meni je ovaj proizvod fantastičan, ali moraš da ga nanosiš svaki dan i agresivno masiraš, kao i kod svake anticelulit masaže. Koliko dugo ga koristiš kad ne vidiš rezultate?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas sam kod tebe citala pozitivno misljenje. Tri nedelje sam ga nanosila svako vece, nakon toga još oko dve, tri nedelje dva puta nedeljno dok nisam utrosila drugu tubu. Sigurno cu mu pruziti jos jednu sansu uz kombinaciju sa jos nekim njihovim proizvodima i uz vecu fizicku aktivnost. :)

      Избриши
  2. Nema sta nisam probala za celulit, a da ne pricam o novcu koji sam dala za masaže u salonima, celulit mi nikad nije nestao. Pritom imam 48 kg, i u salonu mi uvek kažu imas samo malo i to površinskog celulita rešićemo to. Možda se malo smanji, koža zategne, lepo izgleda na oko, ali cim ja sednem ili pritisnem kožu celulit se vidi.... A celulit se ocas vrati. Iskreno trudim se da jedem zdravo, ali slatkis, ponekad hleb i sl se pojede, ne vežbam ali sta sam sve pokusala trebao je nestati.Naravno ja nikad ne pdustajem... i sad se masiram i mackam, uz to 2 puta nedeljno koristim blato, a jednom praktikujem kupsku sa morskom soli i glinom ali opet ga ima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao što sam rekla celulit je prava napast, mnogo upornosti treba. Još ne znam nikoga ko je uspeo u potpunosti da ga otkloni. Ali bitno je da nastavimo da pokušavamo! :)

      Избриши