петак, 27. новембар 2015.

DressLink sadržaj paketa





Porudžbina sa sajta Dresslink.com je stigla na moju adresu, danas sam tu da podelim utiske sa vama o mojoj saradnji sa njima, načinu poručivanja i pristiglim proizvodima.

Paket sam čekala nešto manje od dve nedelje, iznenadila sam se koliko je brzo stigao, još veće iznenadjenje je to što ni ovog puta nisam platila carinu i PDV. Ali da krenemo od početka...

Da bi ste nešto kupili kod nih potrebno je da odete na internet adresu www.dresslink.com, napravite svoj nalog u par jednostavnih koraka i avantura može da počne. Na samom sajtu dostupno je nekoliko kategorija: noviteti, najprodavanije, specijalne podnude, deca, žene, torbe, nakit..., tu je i polje za pretragu. Kada izaberete stavke stavite ih u korpu gde ćete moji da vidite cenu koju plaćate sa transportom. Na kraju samo treba da potvrdite svoju porudžbinu, potvrda kao i broj za praćenje će vam stići na mail, u svakom trenutku ćete moći da vidite gde se vaš paket nalazi. Kao što sam već rekla, ja sam svoj čekala desetak dana, što je znatno kraće nego pri kupovini sa jednog drugog kineskog sajta.



Pošiljka je došla u klasičnoj kesi za slanje, vidi se da su se baš potrudili da zaštite proizvode jer je svaki bio dodatno upakovan kako se ne bi oštetio pri transportu. Posle ovih  tehničkih detalja, konačno, možemo da predjemo i na sadržaj moje kesice.

Četka za nanošenje tečnog pudera, možete je pogledati ovde. Koristila sam je samo jednom i mogu da kažem da sam zadovoljna, lepo stapa proizvod sa licem i kao da "guta" višak, u nekom od narednih postova, kada se bolje upoznamo, ću reći nešto više o njoj.


Set četkica za šminkanje, možete ga pogledati ovde. Dve četkice iz seta (za konturisanje i setovanje) su solidne, kupe malo proizvoda pa morate više puta da umačete što zna da bude zamorno, ali isto tako su odlične za početnike jer se sa njima ne može pogrešiti (ovo se pre svega odnosi na konturisanje), obe četkice se takodje mogu koristiti i za nanošenje rumenila. Što se tiče preostale dve, uglaste, ova veća je namenjena za nanošenje tečnog pudera ali ja mislim da je neupotrebljiva u te svrhe, ako joj nadjem namenu javljam. Najmanja četkica može poslužiti za korektor. Veliki plus je pakovanje u vidu futrole koja u isto vreme može biti i stalak, a isto tako je dobra za putovanja, jako je kvalitetno uradjena. Ovaj set je trenutno na popustu, iskoristite priliku da ga nabavite za sebe.




Još jedan set četkica, ovog puta su sve za oči, o njemu sam vam već govorila tako da neću dužiti, dovoljno govori to što je ovo treći koji sam poručila, namenjen je za poklon. Možete ga pogledati ovde.



Naočare za sunce su veliko iznenadjenje jer su baš kvalitetno uradjenje, od tvrde plastike sa metalnim detaljima, nisu rasklimane niti izgrebane jer su ih baš dobro zaštitili, sve to dobijate za manje od dva dolara. Više informacija ovde.


Putna torbica koju možete ubaciti u svoju torbu, odlično je odradjena i sigurno će mi koristiti. Veličina je odlična, možete je prilagodjavati svojim potrebama, pogodna je i za svaki dan ukoliko poput mene nosite hiljadu stvari u torbi. Boja je nežno roze, mnogo lepša nego na slici na sajtu tako da me je i ta činjenica obradovala. Možete je pogledati ovde.




Ogrlica, crne pločice nanizane na ogrlicu u boji zlata, možete je pogledati ovde.


To je sve što se sadržaja moje porudžbine tiče, opšti utisak je da sam dobro prošla i da će svaka od navedenih stvarčica naći svoju namenu.

Kako vam se dopadju proizvodi koje sam poručila? Da li ste kupovali nešto na Dresslink.com?

Do narednog posta,
K. :*

3 коментара: