уторак, 10. новембар 2015.

Umbrella cosmetics srebrna rukavica za skidanje šminke

Skidanje šminke je sigurno jedan od najvažnijih koraka u nezi kože lica, iako ponekad može biti i po malo zamoran kada se posle napornog dana vratite kući, a tek posle noćnog izlaska da i ne govorim. Mleko za uklanjanje šminke, tonik, micelarna voda i gomila tupfera... konačno sve te alatke možete da ostavite po strani i zameniti ih samo jednom-Umbrella srebrnom rukavicom.



Rukavica dolazi u kutijici od tvrde plastike koja će vam odlično poslužiti kada negde putujete, nije glomazna i staje u torbu bez zauzimanja mnogo mesta. Ona se nalazi u kartonskoj kutiji na kojoj je utisnut sastav, način upotrebe i ostali važni podaci. Takodje dobijate i prospekt u kome su pretstavljeni i ostali proizvodi ove kompanije.



Kada sam otvorila kutiju rukavica je jako lepo mirisala, meka je, nežna i snežno bele boje. Izradjena je od mikrofibera i oplemenjena jonima srebra. Srebro je poznato po tome da uništava bakterije, pa im, samim tim, ne dozvoljava da se zadržavaju unutar tkanine. Sve što treba da uradite je da je pokvasite mlakom vodom i magija počinje!



Efektom sam više nego oduševljena, ova rukavica skida bukvalno sve! I ne samo to, skida sve munjevitom brzinom u svega par poteza. Ja prvo jednom stranom skinem šminku sa celog lica i kada deluje da nema ostataka šminke predjem drugom stranom da bih se u to i uverila, ona obično ostaje skroz čista ili sadrži tragove šminke.

Uspešno se bori i protiv vodootporne maskare bez toga da je razmaže po celom licu, dugotrajni karmini takodje nestanu u trenu.




Za manje od dva minuta moje lice je čisto i nema potrebe za dodatnim proizvodima i umivanjem, jednostavno osećam i vidim da je čisto. Sve što treba da uradite kada završite je da je operete sapunom i stavite da se suši. Ceo proces traje oko tri minuta, a ranije ovaj moj ritual nije mogao da prodje bez minimalno deset.

Malo je reći da sam prezadovoljna, i možda smešno zvuči ali Umbrella silver rukavica mi je stvarno olakšala život.

Moram da pohvalim Umbrella tim koji se pobrinuo za to da mi rukavica ekspresno bude isporučena samo par sati posle našeg dogovora da je isprobam.

Cena: 1290 dinara





Možete je nabaviti:

putem broja telefona 011/3699644 i 063/349007


Da li ste probale ovaj magičan proizvod?


15 коментара:

  1. Odlican post!
    Poseti moj blog i uclani se ako zelis, uzvraticu -----> Fashion and style

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ali bih volela :) Imala sam ranije neku rukavicu drugog proizvođača i bila je ok.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam pre 7,8 godina koristila rukavicu drugog proizvodjača koju sam baš u Va kupila i bila sam jako zadovoljna, zato sam i želela da probam ovu. :)

      Избриши
  3. Znaci delotvorna je.Bas ti hvala za ovu informaciju jer je duze vreme gledam na Umbrella-inom standu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, potpuno je delotvorna, nećeš sigurno pogrešiti ako se odlučiš da je kupiš. :)

      Избриши
  4. Ovakve stvari, sto olaksavaju zivot mi uvek trebaju :D

    ОдговориИзбриши
  5. Nekada avno je mama koristila rukavice i znam da ih je obozavala! Ja iskreno prvi put vidim da se prodaju sada :D Bas sam se pozitivno iznenadila :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam pre 7,8 godina koristila jednu i obozavala sam je, sad isto tako obozavam i ovu :)

      Избриши
  6. Jako zanimljiva stvarcica. Zanima me i koliko dugo se jedna rukavica moze koristiti?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na uputstvu piše da može da traje oko tri meseca, ali ja je koristim preko 4 meseca i još uvek je kao prvog dana. :)

      Избриши
  7. Jako zanimljiva stvarcica. Zanima me i koliko dugo se jedna rukavica moze koristiti?

    ОдговориИзбриши