петак, 26. фебруар 2016.

Body Blendz scrub

Odavno već želim da probam Body Blendz piling i proverim zašto košta toliko koliko košta, kada mu je sastav na prvi pogled krajnje običan, a pakovanje u vidu obične kesice. Konačno mi se ukazala prilika i baš sam se radovala probanju i prenošenju utisaka vama.


Body Blendz je brend koji dolazi iz daleke Australije, ali bez obzira na to, moj paket je stigao za nekih 5-7 a krajnji rok je oko 14 radnih dana. U njihovom asortimanu možete pronaći četiri vrste pilinga: kokos, kafa, ovas i šećer.Cena za pakovanje od 200 g je 25$, ali već duže vreme je na akciji i možete ga nabaviti za 20$ po komadu. Detaljene informacije možete pronaći na njihovom sajtu ovde, kao i na njihovom Instagramu (ovde) ili Facebooku (ovde).


*izvor

*izvor

*izvor

*izvor


Ja sam izabrala piling koji nosi naziv Oats Oats Baby.
Kao što sam već rekla, pakovanje je krajnje obično, kesica sa plastičnim delom za zatvaranje. Kada se otvori miriše blago na kafu, na oko je vidljivo da sadrži morsku so, mlevenu kafu i mleveni ovas koji dominira. Bitno je da ambalaža uvek bude dobro zatvorena jer se u sastavu nalazi ulje, pa da proizvod ne bi izgubio vlažnost.

Reč je o prirodnom proizvodu bez konzervanasa i veštačkih boja. Sadrži morsku so, mleveni ovas, maslinovo ulje, bademovo ulje, ulje makadamije i jojobe. Proizvodjač kaže da ovi sastojci pomešani zajedno obezbedjuju duboku hidrataciju i regeneraciju kože. 




Oats Oats Baby piling je savršen za osoladjanje od svraba i osiba, dobar je i za suvu kožu i kožu koja je skolna perutanju,  može poboljšati prirodnu proizvodnju kolagena i pomoći u ravnjanju strija. takodje je namenjena borbi protiv celulita i akni

Preporučeno ga je koristiti dva do tri puta nedeljno, pogodan je i za telo i za lice. Potrebno je da se nanese na vlažnu kožu i utrlja kako bi se odradio piling i ispere. Nakon ispiranja kožu je potrebno hidrirati, ja volim da nanesem ulje.




Meni se Body Blendz piling dopao odmah nakon prvog korišćenja, odlično odradi piling i ukloni mrtve ćelije. Kada sam završila sa tretmanom imala sam onaj osećaj čiste kože, ali ne i suve (kao posle većine pilinga) ulje definitivno radi svoje.  Reč je o grubljem pilingu pa ga ne bih preporučila za lice onima koji imaju osetljivu kožu, meni se koža zacrvenela na nekim delovima, ali to je dokaz da piling stvarno radi. Nisam imala nikakve iritacije niti bilo kakve negativne reakcije.

Sobzirom da moja borba protiv celulita kreće nadam se da će mi ovaj piling u tome pomoći.




Zaključak priče je da je Body Blendz piling definitivno dobar, ali mislim da se na tržištu mogu pronaći jeftinije zamene ili nešto slično možete napraviti same, nema potrebe za izdvajanjem tolikog novca.

Koji piling za telo je vaš izbor? Imate li da mi preporučite nešto slično?

4 коментара:

  1. I ja već dugo želim da probam ovaj piling, ali se slažem da mu je cena velika. :)
    Imaš divan blog, učlanila sam se. Nadam se da ćeš uzvratiti. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Bas bih volela da ga isprobam, jeste skuplji ali mi se dopada. Nikada mi nije zao da dam novac na kozmetiku :)

    ОдговориИзбриши