понедељак, 29. фебруар 2016.

Eveline cosmetics Aqua collagen krema

Eveline cosmetics Aqua collagen krema namenjena je osobama preko 55 godina. Kako sam, proučavajući statistiku, uočila da imam čitaoce i u ovoj starosnoj dobi rešila sam da prenesem utiske svoje majke koja je u poslednjih par meseci koristila ovu kremu.


*izvor


Dolazi u staklenoj teglici i ima 50ml, nešto je gušće teksture ali bez obzira na to lako se razmazuje, relativno se brzo upija, ima prijatan miris koji po nanošenju brzo izvetri pa ne smeta. Služi i kao dnevna i kao noćna krema, što je po mom mišljenju veliki plus jer ne dovodi do duplog troška. Bez parabena je i ima UV zaštitu. Dostupna je u varijantama za 35+, 45+ i 55+ godina.






Po nanošenju koža je lepo hidrirana i meka na dodir, ostavlja blagi film koji se zadržava do umivanja. Što se dugoročnog uticaja tiče, za ovu jednu utrošenju kremu nije primetila da je došlo do umanjenja bora. Mislim da je to jedna mukotrpna borba za koju je potrebno mnogo duže mackanje i ni jedna krema ne može preko noći da napravi čudo, bitno je da je koža stalno hidrirana i nahranjena pa će i rezultati vremenom doći.




Namenjena je borpi protiv bora, proizvodjač kaže da zateže kožu i povećava njenu čvrstinu i regeneriše je, popunjava bore iznutra. Sadrži koenzim Q koji vidno smanjuje bore i vraća koži mladalački sjaj, tu je i arganovo ulje koje je hidrira, čini glatkom, čvrstom i elastičnom.


Cena je oko 700 dinara, može se pronaći u Liliju, Dm ili poručiti online na sajtu ekozmetika.rs



Koje kreme za lice su vaš izbor? Jeste li probale neku od Eveline cosmetics?





2 коментара:

  1. Ja bih je probala,odavno je merkam ali neznam kako bi mi prijala.koristila sam eveline kreme medjutim neke mi nisu bas odgovarale a neke su mi bile super
    Ova me bas privlaci,pa videcu mozda je i probam

    ОдговориИзбриши