уторак, 23. фебруар 2016.

Hedera Vita

Nastavljam sa tradicijom predstavljana domaćih brendova koji se bave proizvodnjom prirodnih proizvoda. Danas je u glavnoj ulozi Hedera vita. Reč je o brendu koji dolazi iz Loznice, čija proizvodnja se bazira na starim farmaceutskim recepturama uz korišćenje sirovina prirodnog porekla. U svom asortimanu imaju proizvode za negu ruku, tela, kose, kao i one namenjene nezi beba.

Na njihovom sajtu (ovde) i FB stranici (ovde) možete pročitati još neke zanimljive informacije i upoznati se sa dostupnim kolekcijama poput Zeolit, Antiage, Čileanska ruža, anticelulit, Antiakne, Suncokret.

Proizvodi sa kojima sam ja imala priliku da se družim su: Uljani piling kupka za telo, sprej za telo i mleko za telo, svi su iz kolekcije badem i med.




Sprej za telo

dolazi u plastičnoj bočici sa raspršivačem, ima 100 ml, miris je jako dugotrajan, ali za moj ukus previše jak. Blago je uljane teksture što omogućava njegovo lako nanošenje, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Omekšava kožu i čini je nežnom i mekom. Ne sadrži parabene.





Cena: 280 dinara. 

Uljani piling kupka

proizvod koji me je pozitivno iznenadio. Koristim ga oko dva puta nedeljno masažom laganim, kružnim pokretima, potrebna je jako mala količina. Zahvaljujući sitnim česticama morske soli koje sadrži,  odlično odradi piling i ukloni mrtve ćelije, ali u isto vreme je nežan prema koži, vidi se da u sebi ima dovoljno ulja jer je omekšava i čini svilenkasto nežnom i mekom na dodir. Dolazi u plastičnoj teglici i ima 200ml. U svom sastavu ima i sodu bikarbonu koja zajedno sa morskom solju poboljšava cirkulaciju i verujem da će ovaj proizvod biti odličan u borpi protiv celulita. Tu je i ulje badema koje dodatno omekšava kožu pa nemam potrbu da nanosim mleko za telo nakon ovog tretmana. Nemam ni jednu zamerku osim možda malo jačeg mirisa, kao u prethodnom slučaju.





Cena: 450 dinara.

Mleko za telo

dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml, ima laganu kremastu teksturu, lako se nanosi, potrebna je mala količina, brzo se upija. Hidratacija je na visokom nivou. Bez parabena je. Bademovo ulje je pogodno za negu svih tipova kože, čak i za suvu i osetljivu jer smiruje upale, ekceme i opekotine. Proizvodjač kaže da se ovo mleko može koristiti i za negu kože dece. Što se zamerki tiče ponovo je samo jedna i to je jak miris, za moj ukus.





Cena: 260 dinara.


Kompletan utisak je da su svi proizvodi jako dobri, sastav je odličan, nega je na visokom nivou, cene su dosta pristupačne. Uvek dajem prednost domaćoj proizvodnji i prirodnim proizvodima još ako je i njihova cena pristupačna ne mogu da vam ih ne preporučim. Jedini nedostatak je miris, ali to je individualna stvar i nekim osobama iz mog okruženja se dopao, meni bi lično više odgovarala neka druga nota.

Sve Hedera Vita proizvode možete pronaći u DM ili poručiti online na njihovom sajtu.  

Da li ste probali nešto od Hedera Vita proizvoda? Utisci?

10 коментара:

  1. Nisam jos, ali cu verovatno probati jer citam svud da su dobri :)

    ОдговориИзбриши
  2. O brendu sam čitala dosta, uglavnom su to pozitivne recenzije. Dopada mi se piling, svakako ću ga imati na umu kad jednom, napokon, dođem natrag doma :D

    ОдговориИзбриши
  3. Piling mi je favorit posta, bas mi se dopada kako izgleda i volela bih da probam! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Probala sam par njihovih stvari,u pilingu sam nasla dlake.Vise ne treba ni da kazem.

    ОдговориИзбриши
  5. Super post, uzivala sam citajuci. Zanimljivi proizvodi

    :* Adela Acanski

    ОдговориИзбриши