среда, 2. март 2016.

Favoriti januar/februar

Došlo je vreme da sumiram utiske i podelim sa vama listu proizvoda u čijem korišćenju sam uživala u prethodna dva meseca. Detaljne recenzije većine njih ste već mogli da čitate na blogu pa ću vas do njih uputiti linkovima pa na ovom mestu neću dužiti.





Body Blendz piling

Mešavina kafe, mlevenog ovasa, morske soli i ulja. Od kako sam ga dobila redovno ga sa uživanjem koristim, detaljnu priču možete pročitati ovde. Dodatno me motiviše to što proizvodjač kaže da pomaže u borbi protiv najvećih ženskih neprijatelja-strija i celulita.





Queen Odelia noćna krema

Finalna tačka u mojoj svakodnevnoj nezi tokom druge polovine januara i ceo februar. Detaljnije ovde .




Queen Odelia serum za lice

Svi vi koji ste čitali post koji sam pisala o Queen Odelia proizvodima sigurno znate koliko sam oduševljena kako ovim tako i ostalim proizvodima koje sam probala. Vi koji ste preskočili tu priču možete je pogledati ovde.




Queen Odelia krema za ruke

Miris ove kreme je nešto što ne mogu rečima da opišem. Mešavina vanile i lavande. Mackanje njome mi predstavlja pravo uživanje i strepim od momenta kada ću je potrošiti. Detaljnije ovde.




Shenemil pasta za zube

Obećavam vam posebnu priču o ovom i još nekim Shenemil proizvodima jer svakako to zaslužuju a nikako da dodju na red. U prvih nekoliko korišćenja pasta mi se nije dopela pa sam je odložila na stranu, nakon nekoliko meseci dala sam joj još jednu šansu i nakon nekoliko upotreba bila sam oduševljena.

Eucerin micelarni losion

Takodje zaslužuje poseban post, za sada ću vam reći da od kako sam ga dobila krajem decembra u GlamBoxu sve ostale proizvode za skidanje šminke sam odložila na stranu.




Na kraju imam i nekoliko nekozmetičkih favorita:

Minut obrok ovsena kaša - brz, jednostavan i veoma zdrav doručak. Nešto više o njemu možete pročitati ovde.




Knjiga Maktub Paula Koelja. Knjiga koja će vas svakako motivisati i pomoći vam da razumete tj. objasnite na prvi pogled ono neobjašnjivo. Sastoji se od kratkih životnih priča od kojih svaka nosi jaku poruku.




Svoje mesto medju favoritima našla je i jedna serija-Dnevnik ljubavi. Reč je o turskoj seriji, koje inače retko gledam, ali ovu sam počela jer je u glavnoj ulozi Burak Ozčivit jedan od najlepših ljudi koje sam videla. ;) Reč je o seriji čija je radnja smeštena u početku 20.veka, veoma je tradicionalna i govori o sudbini jedne porodice, jako je romantična. 





To je sve što se tiče favorita u prethodna dva meseca, nadam se da vam se post dopao i da imamo neke zajedničke favorite.

Jeste li probali nešto od ovih proizvoda? Šta su bili vaši favoriti u januaru i februaru?  

8 коментара:

  1. Eucerin losion je fenomenalan,i ne razdvajam se od njega od polovine januara,ali eto nekako mi je promakao i zaboravila sam da ga stavim u favorite..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se i tebi dopada. :) Biće prilike u nekim narednim favoritima da ga pomeneš. :)

      Избриши
  2. Eucerin micelarnu ja sad koristim super mi je :)

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je da vidim da nisam jedina koja jede ove ovsene kase. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Ima zanimljivih stvari ovde, posebno piling za telo :)

    ОдговориИзбриши