уторак, 23. август 2016.

Pali andjeo

Volite li knige Nore Roberts? Ja mislim da su idealne za opustanje na plaži ili terasi uz kaficu ili neki cedjeni sok. Danas ću vam predstaviti jednu njenu knjigu koju sam poslednju pročitala, ali pre toga par reči o autorci.




Nora Robert je američka bestselerka koja je napisala preko dvesta ljubavnih romana, po nekima od njih su snimljeni i filmovi, kao što je npr. "Tačno u podne", "Zlo seme" i drugi. Inspraciju za pisanje je dobila kada je jedne zime sa svojim sinovima ostala zaglavljena u kolibi usled mećave i od tada niže brojne popularne naslove. 






Knjiga o kojoj vam danas pišem nosi naziv kao i sam post, Pali anjdjeo. Radnja je smeštena u mestu koje se zove Andjeoska pesnica, reč je o malom turističkom mestu u Americi, toliko malom da ne možete da kupite flašu vina ili buket cveća a da to za tili čas ne znaju svi meštani. Glavna junakinja je misteriozna Ris Glemor, koja je rešila da napusti svoj dom u Bostonu kako bi pronašla sebe. Put je navodi u Andjeosku pesnicu gde joj je kvari auto i primorava je da ostane nekoliko dana.





 Pošto je ostala bez novca nalazi posao u restoranu čija je vlasnica Džouni. Ris se u Pesnici zadržava duže nego što je planirala, boravak joj najpre produžava ubistvo koje je videla (ili možda nije), Ris je lečeni psihijtriski bolesnik jer je jedina preživela pucnjavu u restoranu Kod Manea u Bostonu. U nastavku se dešavaju raznorazne čudne situacije, da li su one samo Risina fikcija ili ne? Više ni ona nije sigurna, a vi ćete saznati ako pročitate knjigu. :) Ali, radnja ne bi bila potpuna da se u priči ne pojavljuje i jedan muškarac, Brodi u koga se Ris zaljubljuje... 

Ne bih više detaljisala jer ne želim previše da vam otkrivam. Ako volite romantične priče, knjiga će vam se svakako dopasti, ako volite knjimi i misteriozne priče i u tom slučaju će vam se dopasti.

Moćete je pronaći u Vulkan knjižarama po ceni od 700, 800 dinara, a vrlo često su njene knjige na akciji, a možete je naći i online. 





Da li ste čitali ovu ili neku drugu knjigu Nore Roberts?

Do nrednog posta, 
Katarina :*

*fotografije su preuzete sa interneta

5 коментара:

  1. Procitala sam ovu knjigu i slazem se da su njene knjige odlicne za opustanje :)

    ОдговориИзбриши
  2. Inače ne čitam knjige od Nore Roberts, ali je bilo zanimljivo pročitati tvoj post. :) Možda jednog dana i uzmem neku u ruke.

    Pišem blog o knjiga koje se zove Svet Knjiškog Moljca, moža pronađeš inspiraciju za sledeće čitanje. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je da ti se post dopao. :) Svakako cu pogledati tvoj blog jer baš volim da čitam. :)

    ОдговориИзбриши
  4. I love Nora.
    P.S Would you like to follow me back?
    Blog: www.glaringwaves.blogspot.ba
    Facebook: www.facebook.com/glaringwaves

    ОдговориИзбриши