недеља, 1. јануар 2017.

16 favorita iz 2016.

2016. godina je proletela najbrže do sada i vreme je da sumiram utiske. Malo sam listala svoju arhivu da bih se podsetila šta sam novo probala ove godine i šta mi se od toga najviše dopalo. Kroz moje ruke prošlo je mnogo novih proizvoda, u današnjem postu vam izdvajam favorite. 




Ako bih morala da odaberem samo jedan proizvod to bi svakako bila Too Faced Chocolate bar Semi sweet paleta senki. Koristila sam je svakodnevno, kako za dnevni tako i za večernji make up. Sve boje su jako lepe i što je najvažnije maksimalno upotrebljive, odlično se blendaju i veoma su dugotrajne. Suma sumarum najbolje utrošen novac.






Definitivno me je, već na prvo probanje, kupio Max Factor Miracle Touch puder i odmah sam znala da će se naći medju favoritima. Odlično se stapa sa kožom, ima zadovoljavajuću pokrivnu moć, nije težak i traje tokom čitavog dana.






Golden rose olovka za obrve je napravila veliki preokret u mojoj make up rutini, godinama sam živela u ubedjenju da mi nije potrebno crtanje obrva ali ona me je razuverila. Jako je precizna, može se lako "dozirati" tako da je pogodna za sve prilike, vrlo je jednostavna za korišćenje.






Još jedan proizvod od Golden rose koji me je kupio na prvo korišćenje je mat tečni ruž u čuvenoj nijansi broj 10. Neopisiva boja, najpreciznija četkica i najduža trajnost od svih koje sam do sada probala, svakako se družimo i u 2017. Recenzija.






Loreal gel lajner me je spasio muka i nerviranja oko toga što ceo trud šminkanja očiju obično upropastim time što se izbrljam ajlajnerom. Vrlo lako se nanosi, ima lepu boju, dugotrajan je.





Aura veštačke trepavice u broju 4 su bile nezaobilazne za svaku svečanu priliku ili večernji izlazak.

Nuxe BB krema koju zbog odlične pokrivenosti nikako ne bih nazvala BB kremom. Na ovom linku možete da pogledate recenziju i sliku njenog izgleda na licu da sami ocenite njenu prekrivnu moć kojoj ja dajem čistu desetku. Pored toga reč je o proizvodu koji je organski i ima fantastičan sastav, bez paarabena, konzervanasa i veštačkih boja. Ljubav na prvo naanošenje. Recenzija.




Možda će vam biti čudno što se medju favoritima nalaze dve micelarne vode, Ziaja i Eucerin, ali ja nisam mogla da se odlučim izmedju njih. Eucerin sam koristila u prvom a Ziaja u poslednjem tromesečju 2016. godine. Obe su jako nežne prema koži, odlično uklanjaju šminku, sigurno ću kupiti ponovo obe. Recenzija.







Bioten krema za lice se svakako daleko izdvojila od mnogobrojnih koje sam probala u toku 2016. Pomogla mi je da rešim svoj problem dehidrirane kože sa kojim se susrećem svake zime. Pored toga što odlično hidrira ima laganu teksturu, lako se razmazuje i brzo upija a i miris joj je predivan.






Početkom godine uspostavila sam saradnju sa izraelskim brendom Queen Odelia i dobila priliku da probam nekoliko njihovih proizvoda o čemu ste čitali ovde, od njih se izdvojio serum za lice koji sam jedini potrošila  do kraja. Nisam sigurna da li nešto radi ili ne, ali mi je prijao, nanosila sam ga ujutru, uveče, a često i pre šminkanja. Recenzija







Burra losion za telo, najbolji koji sam do sada probala, posebno me raduje činjenica da je reč o domaćem brendu. Vrlo brzo se upija, hidrira momentalno i taj osećaj traje dosta dugo, omekšava kožu i čini je glatkom i nežnom. Recenzija.





Body blendz piling od kafe koji mi je stigao iz daleke Australije, odličan je kako za lice tako i za telo (ako nemate osetljivu kožu). Bio je deo moje borbe protiv celulita i imam utisak da je radio posao. Ne verujem da ću ga kupiti ponovo zbog njegove cene i činjenice da se na domaćem tržištu mogu pronaći jeftinije verzije, a može se i napraviti. Recenzija.





Random

U 2016. godini negde u februaru sam počela da gledam seriju Igra prestola i zapitala sam se šta sam čekala do sada. Mnogo serija sam gledala tokom godine ali je ova ostavila najdublji utisak na mene. Odlična produkcija, puna je neočekivanih preokreta i neverovatnih dešavanja, potpuno drugačija od svih ostalih jer se dešava baš ono što mislimo da se neće desiti. Ako niste gledali ovu seriju, obavezno je potražite online, nećete se pokajati.





Knjiga koja je stajala netaknuta u mojoj biblioteci godinama, ako bi me neko pitao za razlog ne bih znala šta bih odgovorila. Bez obzira na to, mislim da sam put do nje (ili ona do mene) pronašla u pravom trenutku. Kaludjer koji je prodao svoj ferari. Knjiga koja će vas motivisati, pokrenuti na akciju i baciti na razmišljanje o životu, njegovom smislu i pravim vrednostima.





Nikada nisam bila ljubitelj ovsene kaše, čak nisam želela ni da je probam iako je moja mama već godinama jede svakoga jutra, onda sam dobila paket Minut obrok ovsene kaše sa različitim ukusima i oduševila se. Uz nju sam naučila da zdravo može da bude i ukusno i sada jako često pravim svoju verziju kod kuće. Detaljnije.






To su bili svi proizvodi koji su na mene ostavili najveći utisak tokom 2016. godine. Da li ste probali nešto od ovoga? Koji su vaši favoriti?


Želim vam srećnu i uspešnu Novu 2017. godinu. Pre svega neka bude zdrava, srećna, nasmejana, puna ljubavi, osmeha i lepih trenutaka, neka bude najuspešnija do sada!




2 коментара:

  1. Imamo dosta istih favorita. Razmišljala sam da li da ubacim i ovaj max factor puder, ali ipak nisam. Moram da probam Loreal gel ajlajner.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moji favvoriti nisu mogli da prodju bez MF pudera, baš mi se dopao.
      Obavezno probaj, odličan je... :)

      Избриши