четвртак, 5. јануар 2017.

BIOTEN hidratantna 24h krema za lice

"Bioten je razvio SKIN MOISTURE liniju, sistem kompletne zaštite lica koja je bazirana na kliničkim ispitivanjima i iscrpnom znanju o snazi prirode. Čitava paleta proizvoda je kreirana pažljivim odabirom prirodnih sastojaka koji tretiraju posebne tipove kože i pružaju maksimum rezultata za lepu i zdravu kožu.

Formule su obogaćene 100% prirodnim sastojcima, kao što su ekstrakt dunje i pamuka, dobijeni ekološkim i pažljivim metodama ekstrakcije kako bi se sačuvala njihova aktivnost iHYDRO NUTRIENT-om 24H, koji predstavlja kombinaciju čistih, prirodnih sastojaka i znanja nauke, i obezbeđuje momentalnu hidrataciju koja traje i do 24 sata." *izvor Bioten

Iz ove linije su dostupni različiti proizvodi za normalnu/kombinovanu kožu i za suvu/osetljivu kožu:kreme za lice, gelovi za umivanje, mleko, tonik i maramice za čišćenje... (sve proizvode možete pogledati ovde).





Krema koju sam ja isprobala je hidratantna 24h krema namenjena normalnoj i kombinovanoj koži. Dolazi u staklenoj teglici od 50 ml, sa čvrstim, plastičnim zelenim poklopcem. Tekstura joj je lagana, nekako gelasta, lako se razmazuje i stapa sa kožom i vrlo brzo upija bez ostavljanja tragova ili filma na koži. Miris je predivan, voćkast, koji mi naročito prija ujutru. Hidrira momentalno i taj osećaj traje do umivanja. Koristila sam je i ujutru i uveče.







Obično u ovim zimskim danima moja koža je dehidrirana, naročito u predelu nosa i ispod očiju. Ova krema mi je pomogla da se rešim ovog problema samo nakon nekoliko dana nanošenja da sam bila prosto oduševljena. Dopada mi se to što dubinski hidrira kožu a opet nije teška. Često sam je koristila i kao podlogu za šminku, i tu se odlično pokazala. Koristio ju je i moj dečko i njemu se baš dopala tako da ćemo sigurno oboje kupiti sebi po još jednu sobzirom da smo ovu potrošili. 





Krema sadrži ši buter, koji je zadužen za hidrataciju, (odgovara mi u svim proizvodima za negu lica  i za negu tela) pored toga, podmladjuje kožu, vraća joj elastičnost, štiti od UV zračenja i deluje protiv bora. Tu je i urea koja održava vlažnost kože i takodje deluje u smeru hidratacije. Ylan ylang ulje je odgovorno za božanstveni miris ove kreme. Crni biber pospešuje cirkulaciju i poboljšava mišićni tonus. Ceramidi pospešuju revitalizacju kože i obnavljaju lipidni sloj. Hydro nutrient je hidratantni kompleks koji momentalno hidrira kožu, sprečava isušivanje, povećava mekoću i gipkost. 


Krema se preporučuje za uzrast od 20 do 35 godina. Cena je oko 450 dinara.


Volite li Bioten proizvode? Koji vam je omiljeni?

4 коментара: