среда, 11. јануар 2017.

GOLDEN ROSE Liquid Matte Lipstick 13, 14, 15, 16 17, nove nijanse

Golden rose mat karmin u nijansi broj 10 je bio jedan od favorita 2016., pred sam kraj godine od uvoznika Danijela comerce stigle su mi i nove nijanse 13, 14, 15, 16, 17. Jako sam se obradovala jer sam zaljubljena u ove karmine i mislim da su najbolji na našem tržištu i imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Post o čuvenoj desetki možete pročitati ovde kao i detalje o samoj ambalaži i četkici da se ne bih ponavljala.





Tekstura novih karmina je nešto drugačija, donekle suvlja, ali se to nije odrazilo na lakoću nanošenja i pigmentaciju koje su i kod ovih nijansi na zavidnom nivou.

Od pet, tri nijanse su nude, što mi se dopada jer su mi takve boje u poslednje vreme omiljene, i dve malo jače nijanse za večernji makeup.

13-nude nijansa, smedjeg podtona, jedna od onih koje svima stoje, odlična je za dnevni make up.




14-crvena sa narandžastim podtonom, nije "standardna" crvena, skreće pažnju i rekla bih da je samo za smelije dame.




15-najtamnija nijansa, jako jako tamna bordo. Obožavam karmine u ovakvoj boji! Odlična je za večernji make up.




16-Slična je nijansi 13, samo nešto tamnija od nje. Jedna od onih nijansi za svaki dan, kada ne znate šta bi ste uzmete nju i nećete pogrešiti.




17-još jedna nude nijansa ali ovog puta sa narandžastim podtonom.







Trajnost na usnama je, kao i kod prethodnih, odlična! Preživljava i hranu i piće osim ako ne jedete nešto baš baš masno, satima je na mestu bez popravke. Sobzirom na jako dobru pigmentaciju jedan sloj karmina je sasvim dovoljan, ali ako želite još puniju boju može se nadograditi dodatnim slojem.





Koristite li GR mat karmine? Koja nijansa vam je omiljena?

6 коментара: