понедељак, 9. јануар 2017.

MAX FACTOR Smokey Eye Drama Kit paleta senki i Lipfinity ruž

Oni koji me prate od ranije sigurno znaju da je Max Factor moj omiljeni drogerijski brend i da su kolekciju moje šminke dugo činili samo njihovi komadi. Tek od pre par godina počela sam da eksperimentišem i upoznajem se sa drugim brendovima, ali se i danas najviše radujem isprobavanju njihovih proizvoda. 

Smokey Eye Drama Kit paleta dolazi u plastičnoj ambalaži sa zlatnim detaljima, mala  je i kompaktna, vrlo zgodna za poneti. Sadrži sundjerasti aplikator sa dva kraja od kojih je jedan širi (za gornji kapak), a drugi uži (za donji kapak i sitnije detalje), pomoću njega nećete moći da uradite ne znam kakav make up look, ali je vrlo pristojan za "prvu pomoć".





Pateta koju ja posedujem je u broju 01 Opulent nudes, sadrži četiri senke od koje je jedna skroz mat i može se koristiti za obrve a ostale tri su šimeraste.





 Čine je bež šimerasta senka koja je odlična za deo ispod obrva i unutrašnje uglove očiju jer nije previše pigmentovana, samo daje lep, neutralni sjaj. Svetlo smedja nijansa ima blagi šimer ali je skoro mat, ona je moj favorit jer je odlična za svakodnevni make up, pigmentacija joj je odlična i može se lako nadogradjivati. Iznad nje se nalazi nešto tamnija braon sa punooo šimera, nju obično nanosim na pokretni deo kapka, jako je pigmentovana i najviše se trusi. Poslednja boja je mat, tamno braon i može se koristiti i za obrve (nisam probala), pigmentacija joj je jako dobra, ja je nanosim na spoljni ugao oka. 





Senke se odlično blendaju i jako su postojane i bez baze.
Cena: oko 1300 dinara. 


Max Factor Lipfinity ruž za usne dolazi u veoma gracioznom zlatnom pakovanju.





 Nijansa koji ja posedujem je 45 So vivid, opisala bih je kao nešto izmedju crvene i roze sa primesama narandžaste, jako zanimljiva boja koja je odlična za neki letnji period, ako mene pitate.





 I ranije sam koristila Lipfinity karmine i odmah na prvo korišćenje sam došla do zaključka da je formulacija donekle promenjena, na bolje. Ruž je jako kremast, nije težak na usnama, ali i pored toga je neočekivano postojan. 





Cena: oko 1300 dinara.


Da li ste probale neki od ovih Max Factor proizvoda? Kako vam se dopadaju?


2 коментара:

  1. Senkice mi se dopadaju nisam probala, ruž imam i više sam očekivala od njega :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je jedan od dugotrajnijih klasičnih ruževa, mada ja obično biram tečne dugotrajne i mirna sam ceo dan. :)

      Избриши